Սեղմել Esc փակելու համար:
ՀՀ ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ԱՆՎՏԱՆԳՈՒԹՅԱՆ ՏԵՍՉԱԿԱՆ...
Քարտային տվյալներ

Տեսակ
Գործում է
Ընդունող մարմին
Ընդունման ամսաթիվ
Համար

Ստորագրման ամսաթիվ
ՈՒժի մեջ մտնելու ամսաթիվ
ՈՒժը կորցնելու ամսաթիվ
Ընդունման վայր
Սկզբնաղբյուր

Ժամանակագրական տարբերակ Փոփոխություն կատարող ակտ

Որոնում:
Բովանդակություն

Հղում իրավական ակտի ընտրված դրույթին X
irtek_logo

ՀՀ ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ԱՆՎՏԱՆԳՈՒԹՅԱՆ ՏԵՍՉԱԿԱՆ ՄԱՐՄՆԻ ԿՈՂՄԻՑ ԻՐԱԿԱՆԱՑՎՈՂ ՍՏՈՒԳՈՒՄՆԵՐԻ ՍՏՈ ...

 

 

040.0662.200617

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅՈՒՆ

ՈՐՈՇՈՒՄ

 

15 հունիսի 2017 թվականի N 662-Ն

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ԱՆՎՏԱՆԳՈՒԹՅԱՆ ՏԵՍՉԱԿԱՆ ՄԱՐՄՆԻ ԿՈՂՄԻՑ ԻՐԱԿԱՆԱՑՎՈՂ ՍՏՈՒԳՈՒՄՆԵՐԻ ՍՏՈՒԳԱԹԵՐԹԸ ՀԱՍՏԱՏԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

(2-րդ մաս)

 

Հավելված N 2

ՀՀ կառավարության

2017 թվականի հունիսի 15-ի

N 662-Ն որոշման

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ԱՆՎՏԱՆԳՈՒԹՅԱՆ ՏԵՍՉԱԿԱՆ ՄԱՐՄԻՆ

 

ՍՏՈՒԳԱԹԵՐԹ ՀԱՆՐԱՅԻՆ ՍՆՆԴԻ ԿԱԶՄԱԿԵՐՊՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ (ՏԳՏԴ ԾԱԾԿԱԳԻՐ` 56)

 

____ __________ 201 թ.

 

_________________________ __________________ ________________________

(ստորաբաժանման անվանումը)  (գտնվելու վայրը) (հեռախոսահամարը (ֆաքսը),

էլ. հասցեն)

._______.

._______.____________________ _________ ______________________________

(անձնական ծածկագիրը) (պաշտոնը) (ազգանունը, անունը, հայրանունը)

 

._______.

._______.____________________ _________ ______________________________

(անձնական ծածկագիրը) (պաշտոնը) (ազգանունը, անունը, հայրանունը)

 

._______.

._______.____________________ _________ ______________________________

(անձնական ծածկագիրը) (պաշտոնը) (ազգանունը, անունը, հայրանունը)

 

Ստուգման սկիզբը _________________  ավարտը _________________________

                    (տարեթիվը, ամիսը,             (տարեթիվը, ամիսը,

                        ամսաթիվը)                     ամսաթիվը)

 

Ստուգման հիմքը _______________________________________________________

(տարեկան ծրագիրը, դիմում-բողոքը և այլն)

 

    _______________________________________     ._______________.

       (տնտեսավարող սուբյեկտի անվանումը)        ._______________.

                                                     (ՀՎՀՀ)

    _______________________________________        _______________________

    (տնտեսավարող սուբյեկտի գտնվելու վայրը,         (հեռախոսահամարը (ֆաքսը),

    կոնտակտային տվյալները)                         էլ. հասցեն)

 

    _______________________________________        _______________________

(տնտեսավարող սուբյեկտի ղեկավարի կամ լիազորված  (հեռախոսահամարը (ֆաքսը),

    անձի ազգանունը, անունը, հայրանունը)            էլ. հասցեն)

 

    _______________________________________        _______________________

    (ստուգվող օբյեկտի գտնվելու վայրը,              (հեռախոսահամարը (ֆաքսը),

    կոնտակտային տվյալները)                         էլ. հասցեն)

 

    Ստուգման հրամանի համարը __________, ամսաթիվը    _______________________

 

Ստուգման նպատակը (ընդգրկված հարցերի համարները) _______________________

 

._____________________________________________________________________.

|Տեղեկատվական բնույթի հարցեր                                          |

|_____________________________________________________________________|

|NN |Հարցը                                                  |Պատասխանը|

|ը/կ|                                                       |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|1. |Տնտեսավարող սուբյեկտի անվանումը (ներառյալ իրավաբանական |         |

|   |անձանց ֆիրմային անվանումը), անհատ ձեռնարկատիրոջ անունը,|         |

|   |անձնագրային տվյալները (սերիան, համարը, ում կողմից է    |         |

|   |տրված և  այլն)                                         |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|2. |Պետական գրանցման տարեթիվը, ամիսը, ամսաթիվը             |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|3. |Պետական գրանցման համարը                                |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|4. |Իրավաբանական անձի գտնվելու վայրը (փոստային հասցեն),    |         |

|   |անհատ ձեռնարկատիրոջ բնակության վայրը                   |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|5. |Տնտեսավարող սուբյեկտի գործունեության իրականացման վայրը |         |

|   |և  կոնտակտային տվյալները (հեռախոսահամարը և  կապի այլ   |         |

|   |միջոցներ)                                              |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|6. |Տնտեսավարող սուբյեկտի կազմում գործող բոլոր առանձնացված |         |

|   |ստորաբաժանումների անվանումները և  գտնվելու վայրը       |         |

|   |(փոստային հասցեն), այդ թվում` հեռախոսահամարը և  այլ    |         |

|   |կապի միջոցներ                                          |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|7. |Տնտեսավարող սուբյեկտի կազմում գործող բոլոր առանձնացված |         |

|   |ստորաբաժանումներում իրականացվող գործունեության օբյեկտի |         |

|   |տեսակները` ռեստորաններ, սրճարաններ, բարեր, ճաշարաններ, |         |

|   |բուֆետներ, խոհարարական արտադրանքի պատրաստման և  իրացման|         |

|   |այլ օբյեկտներ, ինչպես նաև  դրանցում իրականացվող սննդի  |         |

|   |արտադրություններ                                       |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|8. |Տնտեսավարող սուբյեկտների և  դրանց առանձնացված          |         |

|   |ստորաբաժանումների պաշտոնատար անձանց կոնտակտային        |         |

|   |տվյալները (հեռախոսահամարը և  այլ կապի միջոցներ)        |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|9. |Հանրային սննդի ոլորտում տնտեսավարող սուբյեկտի          |         |

|   |գործունեության օբյեկտի տեսակը` ռեստորաններ, սրճարաններ,|         |

|   |բարեր, ճաշարաններ, բուֆետներ, խոհարարական արտադրանքի   |         |

|   |պատրաստման և  իրացման այլ օբյեկտներ                    |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|10.|Տնտեսավարող սուբյեկտների կողմից գործունեությունն       |         |

|   |սկսելու տարեթիվը, ամիսը, ամսաթիվը                      |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|11.|Տնտեսավարող սուբյեկտների օբյեկտների կառուցման (վերջին  |         |

|   |վերակառուցման (վերանորոգման) տարեթիվը, ամիսը, ամսաթիվը |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|12.|Հանրային սննդի ոլորտում տնտեսավարող սուբյեկտի          |         |

|   |գործունեության օբյեկտի անվանումը                       |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|13.|Հանրային սննդի օբյեկտում միաժամանակյա սպասարկվող       |         |

|   |հաճախորդների թիվը                                      |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|14.|Հանրային սննդի ծառայության որ ձևին  է պատկանում`       |         |

|   |ռեստորան, հյուրանոց, ճաշարան, արագ սննդի կետ,          |         |

|   |հյուրատուն, հիվանդանոցի ճաշարան, ծերանոցի ճաշարան,     |         |

|   |դպրոցի ճաշարան, մանկապարտեզի ճաշարան, բանակի ճաշարան,  |         |

|   |հյութերի, թարմ մզված (քամված) հյութերի և  նեկտարների   |         |

|   |վաճառքի կետ, սրճարան, բար                              |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|15.|Ներդրված որակի կառավարման համակարգը (եթե առկա են       |         |

|   |ISՕ 9001, HACCP, ISՕ 22000, ISՕ 14000)                 |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|16.|Աշխատողների թիվը                                       |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|17.|Կազմակերպության շրջանառության (իրացման) ծավալները`     |         |

|   |նախորդ տարվա տվյալներով (դրամ)                         |         |

|___|_______________________________________________________|_________|

|18.|Նպատակային շուկան` միջազգային և  (կամ) ազգային,        |         |

|   |մարզային, տեղական շուկաներ, նշել, թե որ շուկայում է    |         |

|   |արտադրանքն իրացվում                                    |         |

._____________________________________________________________________.

 

._____________________________________________________________________.

|Վերահսկողական բնույթի հարցեր                                         |

|_____________________________________________________________________|

|NN   |Հարցերը        |Այո|Ոչ|Չ/Պ|Կշի|Ստուգման   |Նորմատիվ ակտի|Մեկնա-|

|ը/կ  |               |   |  |   |ռը |եղանակը    |համարը       |բանու-|

|     |               |   |  |   |   |           |             |թյուն-|

|     |               |   |  |   |   |           |             |ներ   |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

| 1   |        2      | 3 |4 | 5 |6  |    7      |      8      |  9   |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|1.   |ՍՊԱՍԱՐԿՄԱՆ,    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԱՐՏԱԴՐԱԿԱՆ,    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԿԵՆՑԱՂԱՅԻՆ     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՍԵՆՔԵՐ         |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|1.1. |Արտադրական,    |   |  |   |  3|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |առևտրի,        |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |օժանդակ,       |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |կենցաղային     |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |սենքերը պահվում|   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |են մաքուր,     |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |նորոգ և  պատշաճ|   |  |   |   |           |23-րդ կետ    |      |

|     |վիճակում:      |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|1.2. |Կառույցում     |   |  |   |  4|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |ապահովվում են  |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |հիգիենիկ պատշաճ|   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |գործելակերպի   |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |կանոնները`     |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |ներառյալ       |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |խաչաձև         |   |  |   |   |           |26-րդ կետ    |      |

|     |աղտոտումից     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պաշտպանումը:   |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|1.3. |Արագ փչացող    |   |  |   |  4|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |սննդամթերքի    |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |բաժիններն      |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |ապահովված են   |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |սառնարանային   |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |սարքավորումնե- |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |րով սննդամթերքի|   |  |   |   |           |60-րդ կետ    |      |

|     |պահանջվող      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ջերմային       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ռեժիմում պահման|   |  |   |   |           |             |      |

|     |համար:         |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|1.4. |Նախատեսված են  |   |  |   |2.5|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |համապատասխան   |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |տարածքներ`     |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |անհրաժեշտ      |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |հարմարություն- |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |ներով`         |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |աշխատանքային   |   |  |   |   |           |27-րդ կետ    |      |

|     |գործիքների և   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պարագաների     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |լվացման,       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ախտահանման և   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահման համար:  |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|1.5. |Վարչատնտեսական,|   |  |   |  2|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |կենցաղային և   |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |օժանդակ        |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |բաժինները      |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |(հատվածները)   |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |առանձնացված են |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |սննդամթերքի    |   |  |   |   |           |24-րդ կետի   |      |

|     |պահպանման      |   |  |   |   |           |1-ին ենթակետ,|      |

|     |հատվածից:      |   |  |   |   |           |25-րդ կետի   |      |

|     |               |   |  |   |   |           |6-րդ ենթակետ |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|1.6. |Ապահովված է    |   |  |   |  3|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |կենցաղային     |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |տարածքներով    |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |(սանհանգույց`  |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |ձեռքերի լվացման|   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |և  ախտահանման  |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |համար տեղադրված|   |  |   |   |           |25-րդ կետ    |      |

|     |են լվացարաններ`|   |  |   |   |           |             |      |

|     |ապահովված հոսող|   |  |   |   |           |             |      |

|     |սառը և  տաք    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ջրով, օճառով,  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |էլեկտրաչորացու-|   |  |   |   |           |             |      |

|     |ցիչներով և     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |(կամ) սրբիչով, |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ախտահանիչ      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |լուծույթով,    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կախիչներով,    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հանդերձարան`   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |որտեղ հագուստը,|   |  |   |   |           |             |      |

|     |սանիտարական    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հագուստը և     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կոշիկները      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահվում են     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |առանձին):      |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|2.   |ՋՐԱՄԱՏԱԿԱՐԱ-   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՐՈՒՄ,          |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԼՈՒՍԱՎՈՐՈՒՄ,   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՋԵՌՈՒՑՈՒՄ ԵՎ   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՕԴԱՓՈԽՈՒԹՅՈՒՆ  |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|2.1. |Կազմակերպու-   |   |  |   |  2|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |թյունն         |   |  |   |   |զննում և   |կառավարության|      |

|     |ապահովված է    |   |  |   |   |լաբորատոր  |20.01.2011 թ.|      |

|     |խմելու ջրի     |   |  |   |   |փորձաքննու-|N 34-Ն       |      |

|     |անխափան ջրա-   |   |  |   |   |թյուն      |որոշման      |      |

|     |մատակարարմամբ: |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |               |   |  |   |   |           |46-րդ և      |      |

|     |Մշակման համար  |   |  |   |   |           |49-րդ կետեր  |      |

|     |կամ որպես      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |բաղադրիչ       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |օգտագործվող    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |շրջանառվող     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |(կրկնակի       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |օգտագործվող)   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ջուրը          |   |  |   |   |           |             |      |

|     |բավարարում է   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |խմելու ջրին    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ներկայացվող    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահանջներին և  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |չի պարունակում |   |  |   |   |           |             |      |

|     |աղտոտման վտանգ:|   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|2.2. |Արտադրական     |   |  |   |  2|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |բոլոր սենքերն  |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |ապահովված են   |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |բնական և  (կամ)|   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |արհեստական լու-|   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |սավորությամբ:  |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |               |   |  |   |   |           |25-րդ կետի   |      |

|     |               |   |  |   |   |           |4-րդ ենթակետ |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|2.3. |Ապահովված են   |   |  |   |  2|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |բնական         |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |օդափոխության   |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |պայմաններով և  |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |(կամ)          |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |արհեստական     |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |օդափոխության   |   |  |   |   |           |25-րդ կետի   |      |

|     |համակարգերով:  |   |  |   |   |           |3-րդ ենթակետ |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|3.   |ԱՇԽԱՏՈՂՆԵՐԻ    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԱՆՁՆԱԿԱՆ       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՀԻԳԻԵՆԱ        |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|3.1. |Սննդի շղթայում |   |  |   |2.5|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |ներգրավված     |   |  |   |   |և  փաստա-  |կառավարության|      |

|     |անձնակազմը     |   |  |   |   |թղթային    |20.01.2011 թ.|      |

|     |ենթարկվել է    |   |  |   |   |զննում     |N 34-Ն       |      |

|     |նախնական և     |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |պարբերական     |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |բժշկական       |   |  |   |   |           |55-րդ կետ    |      |

|     |զննությունների |   |  |   |   |           |             |      |

|     |և  ունի        |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սանիտարական    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |գրքույկ:       |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|3.2. |Յուրաքանչյուր  |   |  |   |  2|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |անձ պահպանում է|   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |անձնական       |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |հիգիենայի      |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |կանոնները և    |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |կրում է        |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |համապատասխան   |   |  |   |   |           |53-րդ կետ    |      |

|     |մաքուր,        |   |  |   |   |           |             |      |

|     |անհրաժեշտության|   |  |   |   |           |             |      |

|     |դեպքում`       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պաշտպանիչ      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հագուստ:       |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|4.   |ՄԻՋԱՏՆԵՐԻ ԵՎ   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԿՐԾՈՂՆԵՐԻ ԴԵՄ  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՏԱՐՎՈՂ ՊԱՅՔԱՐԻ |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐ  |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|4.1. |Ձեռնարկվել են  |   |  |   |  4|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |համապատասխան   |   |  |   |   |և  փաստա-  |կառավարության|      |

|     |միջոցներ`      |   |  |   |   |թղթային    |20.01.2011 թ.|      |

|     |կենդանիների    |   |  |   |   |զննում     |N 34-Ն       |      |

|     |(ճանճեր,       |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |միջատներ,      |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |ուտիճներ,      |   |  |   |   |           |59-րդ կետ    |      |

|     |վնասատուներ,   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կրծողներ)`     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սննդամթերքի    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պատրաստման,    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |մշակման, պահման|   |  |   |   |           |             |      |

|     |և  տեղափոխման  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |տարածքներ      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |մուտքը         |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կանխելու,      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ինչպես նաև     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |վնասատուների   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |դեմ պայքարելու |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ուղղությամբ:   |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|5.   |ԱՐՏԱԴՐԱԿԱՆ     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԹԱՓՈՆՆԵՐ       |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|5.1. |Ապահովված են   |   |  |   |  3|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |մնացորդների    |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |պահման և       |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |հեռացման պատշաճ|   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |հիգիենիկ       |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |պայմաններով`   |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |աղբարկղեր և    |   |  |   |   |           |44-րդ կետ    |      |

|     |աղբի հավաքման  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |համար տեղադրված|   |  |   |   |           |             |      |

|     |են անջրաթափանց,|   |  |   |   |           |             |      |

|     |կափարիչներով   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |փակվող կուտակիչ|   |  |   |   |           |             |      |

|     |տարողություններ|   |  |   |   |           |             |      |

|     |և  գտնվում են  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |նորոգ վիճակում |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ու տեղակայված  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |են հնարավորինս |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պատշաճ         |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հեռավորության  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |վրա:           |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|6.   |ՍԱՐՔԱՎՈՐՈՒՄՆԵՐ |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԵՎ ԳՈՒՅՔ       |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|6.1. |Բոլոր սարքա-   |   |  |   |3.5|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |վորումները,    |   |  |   |   |զննում և   |կառավարության|      |

|     |գործիքները,    |   |  |   |   |լաբորատոր  |20.01.2011 թ.|      |

|     |պարագաները և   |   |  |   |   |փորձաքննու-|N 34-Ն       |      |

|     |բեռնարկղերը,   |   |  |   |   |թյուն      |որոշման      |      |

|     |որոնք անմիջական|   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |շփման մեջ են   |   |  |   |   |           |39-րդ կետ    |      |

|     |գտնվում        |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սննդամթերքի    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հետ.           |   |  |   |   |           |             |      |

|     |1) ենթարկվում  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |են պատշաճ      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |մաքրման ու     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ախտահանման, իսկ|   |  |   |   |           |             |      |

|     |մաքրումը և     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ախտահանումը    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կատարվում է    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |աղտոտման վտանգը|   |  |   |   |           |             |      |

|     |բացառող հաճախա-|   |  |   |   |           |             |      |

|     |կանությամբ.    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |2) կառուցված են|   |  |   |   |           |             |      |

|     |հիգիենայի      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահանջները     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |բավարարող      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |նյութերից և    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահվում են     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |նորոգ ու բարվոք|   |  |   |   |           |             |      |

|     |վիճակում,      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |որպեսզի        |   |  |   |   |           |             |      |

|     |աղտոտման       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ցանկացած վտանգ |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հասցվի         |   |  |   |   |           |             |      |

|     |նվազագույնի.   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |3) նախագծված են|   |  |   |   |           |             |      |

|     |այնպես         |   |  |   |   |           |             |      |

|     |(բացառությամբ  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |մեկանգամյա     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |օգտագործման    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |բեռնարկղերի և  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |փաթեթավորումնե-|   |  |   |   |           |             |      |

|     |րի), որ        |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հնարավոր է     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ապահովել դրանց |   |  |   |   |           |             |      |

|     |մաքրումը և     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ախտահանումը.   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |4) տեղակայված  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |են սարքավորման |   |  |   |   |           |             |      |

|     |և  դրա         |   |  |   |   |           |             |      |

|     |շրջակայքի      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պատշաճ         |   |  |   |   |           |             |      |

|     |մաքրության հնա-|   |  |   |   |           |             |      |

|     |րավորությունն  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ապահովող       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |տեղում:        |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|6.2. |Սննդամթերքի    |   |  |   |3.5|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |հիգիենային     |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |ներկայացվող    |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |պահանջներն     |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |ապահովելու և   |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |վերահսկելու    |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |նպատակով սարքա-|   |  |   |   |           |40-րդ կետ    |      |

|     |վորումները, ըստ|   |  |   |   |           |             |      |

|     |անհրաժեշտու-   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |թյան, պետք է   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ապահովված լինեն|   |  |   |   |           |             |      |

|     |համապատասխան   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |չափիչ և  (կամ) |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ստուգիչ        |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սարքերով:      |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|7.   |ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՏԵՂԱՓՈԽՈՒՄ,    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԸՆԴՈՒՆՈՒՄ ԵՎ   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՊԱՀՊԱՆՈՒՄ      |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|7.1. |Տրանսպորտային  |   |  |   |2.5|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |միջոցների և    |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |(կամ)          |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |բեռնարկղերի    |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |բեռնախցիկները  |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |չեն            |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |օգտագործվում   |   |  |   |   |           |33-րդ կետ    |      |

|     |սննդամթերքից   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |բացի այլ ապրանք|   |  |   |   |           |             |      |

|     |փոխադրելու     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |համար, եթե դա  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կարող է        |   |  |   |   |           |             |      |

|     |առաջացնել      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սննդամթերքի    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |աղտոտում:      |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|7.2. |Ըստ            |   |  |   |2.5|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |անհրաժեշտության|   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |տրանսպորտային  |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |միջոցներն      |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |ապահովված են   |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |սննդամթերքը    |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |համապատասխան   |   |  |   |   |           |38-րդ կետ    |      |

|     |ջերմաստիճանում |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահպանող և     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |այդ            |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ջերմաստիճանի   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահպանումը     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |վերահսկող      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սարքերով:      |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|7.3. |Փոխադրման      |   |  |   |  3|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |ընթացքում      |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |սննդամթերքն    |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |ուղեկցող,      |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |ինչպես նաև     |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |բարձող և       |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |բեռնաթափող     |   |  |   |   |           |53-րդ կետ    |      |

|     |անձինք         |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահպանում են   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |անձնական       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հիգիենայի      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կանոնները և    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կրում են       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |համապատասխան   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |մաքուր հագուստ,|   |  |   |   |           |             |      |

|     |անհրաժեշտության|   |  |   |   |           |             |      |

|     |դեպքում,       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պաշտպանիչ հա-  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |գուստ:         |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|7.4. |Բազմակի        |   |  |   |2.5|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |օգտագործման    |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |փաթեթավորման   |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |նյութերն ու    |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |բեռնարկղերը    |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |հեշտությամբ    |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |մաքրվող և      |   |  |   |   |           |67-րդ կետ    |      |

|     |ախտահանվող են: |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|7.5. |Սննդամթերքի    |   |  |   |2.5|լաբորատոր  |ՀՀ           |      |

|     |փաթեթավորման   |   |  |   |   |փորձաքննու-|կառավարության|      |

|     |համար          |   |  |   |   |թյուն      |20.01.2011 թ.|      |

|     |օգտագործվող    |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |նյութերը       |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |բավարարում են  |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |սահմանված      |   |  |   |   |           |64-րդ կետ    |      |

|     |տեխնիկական     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կանոնակարգերի  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահանջներին և  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |չեն հանդիսանան |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սննդամթերքի    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |աղտոտման       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |աղբյուր:       |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|7.6. |Մթերքը պահվում |   |  |   |  3|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |է փչացումը     |   |  |   |   |զննում     |կառավարության|      |

|     |բացառող        |   |  |   |   |           |20.01.2011 թ.|      |

|     |պայմաններում`  |   |  |   |   |           |N 34-Ն       |      |

|     |դրա մակնշմանը  |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |համապատասխան,  |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |կարագը, հալած  |   |  |   |   |           |57-րդ, 58-րդ,|      |

|     |յուղը և        |   |  |   |   |           |60-րդ և      |      |

|     |սննդային այլ   |   |  |   |   |           |63-րդ կետեր  |      |

|     |ճարպերն ու հոտ |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կլանող մթերքը  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |չեն պահվում    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սուր հոտ       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ունեցող մթերքի |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հետ համատեղ,   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պարենահումքը   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |(հում մթերք) և |   |  |   |   |           |             |      |

|     |օգտագործելու   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |համար          |   |  |   |   |           |             |      |

|     |նախատեսված     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պատրաստի       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սննդամթերքը    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահվում է      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |առանձին սառցա- |   |  |   |   |           |             |      |

|     |խցիկներում, իսկ|   |  |   |   |           |             |      |

|     |եթե            |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սառցախցիկում   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հում և         |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պատրաստի       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սննդամթերքը    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահվում է      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |համատեղ`       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահպանելով     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սննդամթերքի    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահման         |   |  |   |   |           |             |      |

|     |թույլատրելի    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հարևանությունը |   |  |   |   |           |             |      |

|     |և  բացառելով   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |դրանց անմիջական|   |  |   |   |           |             |      |

|     |հպումը (հում   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |մթերքն         |   |  |   |   |           |             |      |

|     |անհրաժեշտ է    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պահել սառնարանի|   |  |   |   |           |             |      |

|     |ստորին, իսկ    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |պատրաստին`     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |վերին դարակների|   |  |   |   |           |             |      |

|     |վրա):          |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|7.7. |Կենդանական     |   |  |   |  3|ակնադիտական|«Սննդամթերքի |      |

|     |ծագման         |   |  |   |   |և  փաստա-  |անվտանգության|      |

|     |սննդամթերքը    |   |  |   |   |թղթային    |մասին» ՀՀ    |      |

|     |(գյուղատնտեսա- |   |  |   |   |զննում     |օրենքի 15-րդ |      |

|     |կան թռչնի ձու, |   |  |   |   |           |հոդվածի 1-ին |      |

|     |թռչնի միս, միս,|   |  |   |   |           |մաս          |      |

|     |թարմ ձուկ,     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կաթնամթերք)    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ընդունվում է   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |միայն          |   |  |   |   |           |             |      |

|     |անասնաբուժական |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ուղեկցող       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |փաստաթղթի      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |առկայության    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |դեպքում:       |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|7.8. |Կենդանական     |   |  |   |  3|ակնադիտական|«Սննդամթերքի |      |

|     |ծագման         |   |  |   |   |և  փաստա-  |անվտանգության|      |

|     |սննդամթերքը    |   |  |   |   |թղթային    |մասին» ՀՀ    |      |

|     |ենթարկված է    |   |  |   |   |զննում     |օրենքի 15-րդ |      |

|     |անասնաբուժա-   |   |  |   |   |           |հոդվածի 3-րդ |      |

|     |սանիտարական    |   |  |   |   |           |մաս          |      |

|     |փորձաքննության |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|7.8.1|Տեղական        |   |  |   |  3|փաստա-     |«Անասնա-     |      |

|     |արտադրության   |   |  |   |   |թղթային    |բուժության   |      |

|     |կենդանիների    |   |  |   |   |զննում     |մասին» ՀՀ    |      |

|     |սպանդից        |   |  |   |   |           |օրենքի 22-րդ |      |

|     |գոյացած        |   |  |   |   |           |հոդվածի 1-ին |      |

|     |վերամշակված,   |   |  |   |   |           |մասի 6-րդ կետ|      |

|     |իրացվող,       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |վաճառվող,      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |մատակարարվող   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |կենդանական     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ծագման մթերքը  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |և  կենդանական  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ծագման հումքը  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սպանդանոցային  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ծագման է.      |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|7.9  |Պիտանիության   |   |  |   |  4|ակնադիտական|«Սննդամթերքի |      |

|     |ժամկետն անցած  |   |  |   |   |և  փաստա-  |անվտանգության|      |

|     |սննդամթերք չի  |   |  |   |   |թղթային    |մասին» ՀՀ    |      |

|     |իրացվում:      |   |  |   |   |զննում     |օրենքի 9-րդ  |      |

|     |               |   |  |   |   |           |հոդվածի 10-րդ|      |

|     |               |   |  |   |   |           |մասի 1-ին կետ|      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|8.   |ՀՈՒՄՔԻ ՄՇԱԿՈՒՄ |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԵՎ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄ     |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|8.1. |Ընդունվող      |   |  |   |  5|ակնադիտական|«Սննդամթերքի |      |

|     |ամբողջ հումքը  |   |  |   |   |և  փաստա-  |անվտանգության|      |

|     |և  սննդամթերքն |   |  |   |   |թղթային    |մասին» ՀՀ    |      |

|     |ուղեկցվում են  |   |  |   |   |զննում     |օրենքի 15-րդ |      |

|     |անվտանգությունը|   |  |   |   |           |հոդվածի 1-ին |      |

|     |և  որակը       |   |  |   |   |           |մաս          |      |

|     |հաստատող       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |փաստաթղթերով:  |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|8.2. |Հալեցումն      |   |  |   |2.5|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |իրականացվում է |   |  |   |   |և  փաստա-  |կառավարության|      |

|     |անվտանգության  |   |  |   |   |թղթային    |20.01.2011թ. |      |

|     |պայմանների     |   |  |   |   |զննում     |N 34-Ն       |      |

|     |ապահովմամբ և   |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |հալեցված միս,  |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |մսամթերքը      |   |  |   |   |           |62-րդ կետ    |      |

|     |կրկնակի անգամ  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |չի սառեցվում:  |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|8.3. |Աղցանները և    |   |  |   |  3|ակնադիտական|ՀՀ           |      |

|     |կիսապատրաստ-   |   |  |   |   |և  փաստա-  |կառավարության|      |

|     |վածքները       |   |  |   |   |թղթային    |20.01.2011 թ.|      |

|     |(պատրաստի      |   |  |   |   |զննում     |N 34-Ն       |      |

|     |խճողակը)       |   |  |   |   |           |որոշման      |      |

|     |անմիջապես      |   |  |   |   |           |հավելվածի    |      |

|     |պաղեցվում են և |   |  |   |   |           |61-րդ և      |      |

|     |պահվում են     |   |  |   |   |           |62-րդ կետեր  |      |

|     |տվյալ տեսակին  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հատուկ վտանգը  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |բացառող        |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ջերմաստիճանում |   |  |   |   |           |             |      |

|     |և  չեն         |   |  |   |   |           |             |      |

|     |օգտագործվում   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հաջորդ օրը:    |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|9.   |ԿԻՍԱՊԱՏՐԱՍՏ-   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՎԱԾՔՆԵՐԻ,      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԽՈՀԱՐԱՐԱԿԱՆ    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ԻՐԱՑՈՒՄ ԵՎ     |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՊԱՏՐԱՍՏԻ       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՃԱՇԱՏԵՍԱԿՆԵՐԻ  |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ՄԱՏՈՒՑՈՒՄ      |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|9.1. |Պատրաստի       |   |  |   |  5|ակնադիտական|«Սննդամթերքի |      |

|     |ճաշատեսակները, |   |  |   |   |և  փաստա-  |անվտանգության|      |

|     |աղցանները,     |   |  |   |   |թղթային    |մասին» ՀՀ    |      |

|     |դոնդողները,    |   |  |   |   |զննում     |օրենքի 9-րդ  |      |

|     |խավարտները չեն |   |  |   |   |           |հոդվածի 6-րդ |      |

|     |իրացվում       |   |  |   |   |           |մաս, 10-րդ   |      |

|     |պիտանիության   |   |  |   |   |           |մասի 1-ին կետ|      |

|     |ժամկետն անց    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |(պատրաստման    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հաջորդ օրը):   |   |  |   |   |           |             |      |

|_____|_______________|___|__|___|___|___________|_____________|______|

|9.10.|Իրացվող        |   |  |   |   |           |«Սննդամթերքի |      |

|     |սննդամթերքը և  |   |  |   |   |           |անվտանգության|      |

|     |պարենահումքը   |   |  |   |   |           |մասին» ՀՀ    |      |

|     |վնասված չեն,   |   |  |   |   |           |օրենքի 9-րդ  |      |

|     |ունեն ՀՀ       |   |  |   |   |           |հոդվածի 2-րդ,|      |

|     |օրենսդրությամբ |   |  |   |   |           |3-րդ և  9-րդ |      |

|     |պահանջվող      |   |  |   |   |           |մասեր        |      |

|     |հայերեն        |   |  |   |   |           |             |      |

|     |մակնշում,      |   |  |   |   |           |             |      |

|     |բացառությամբ   |   |  |   |   |           |             |      |

|     |հանրային սննդի |   |  |   |   |           |             |      |

|     |ոլորտում       |   |  |   |   |           |             |      |

|     |արտադրվող և    |   |  |   |   |           |             |      |

|     |տեղում իրացվող |   |  |   |   |           |             |      |

|     |սննդամթերքի վրա|   |  |   |   |           |             |      |

._____________________________________________________________________.

 

._____________________________________________________________________.

|1.|«Այո»` առկա է, համապատասխանում է, բավարարում է            |V |  | |

|  |(«Այո»` նշվում է հարցում ներառված պահանջների կեսի և  կեսից|  |  | |

|  |ավելիի դրական պատասխանի դեպքում, որը չի կշռավորվում)      |  |  | |

|__|__________________________________________________________|__|__|_|

|2.|«Ոչ»` ոչ, առկա չէ, չի համապատասխանում, չի բավարարում      |  |V | |

|  |(«Ոչ»` նշվում է հարցում ներառված պահանջների` մինչև  կեսի  |  |  | |

|  |դրական պատասխանի դեպքում, որը կշռավորվում է)              |  |  | |

|__|__________________________________________________________|__|__|_|

|3.|«Չ/Պ»` չի պահանջվում, չի վերաբերվում                      |  |  |V|

._____________________________________________________________________.

 

(հավելվածը խմբագրվել է. 26.12.2019 թիվ 1975-Ն որոշում)

 

-----------------------------------------------------------------------

ԻՐՏԵԿ - շարունակությունը հաջորդ մասերում

 

 

pin
ՀՀ կառավարություն
15.06.2017
N 662-Ն
Որոշում