Սեղմել Esc փակելու համար:
2018 ԹՎԱԿԱՆԻ ԸՆԹԱՑՔՈՒՄ ՁԵՌՔ ԲԵՐՎԵԼԻՔ ...
Քարտային տվյալներ

Տեսակ
Գործում է
Ընդունող մարմին
Ընդունման ամսաթիվ
Համար

Գրանցման ամսաթիվ
ՈՒժի մեջ մտնելու ամսաթիվ
ՈՒժը կորցնելու ամսաթիվ
Ընդունման վայր
Սկզբնաղբյուր

Ժամանակագրական տարբերակ Փոփոխություն կատարող ակտ

Որոնում:
Բովանդակություն

Հղում իրավական ակտի ընտրված դրույթին X
irtek_logo
 

2018 ԹՎԱԿԱՆԻ ԸՆԹԱՑՔՈՒՄ ՁԵՌՔ ԲԵՐՎԵԼԻՔ ԼԱԲՈՐԱՏՈՐ ՓՈՐՁԱՔՆՆՈՒԹՅԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ ՏԵՍԱԿՆ ...

 

 

---.0832.161017

ԳՐԱՆՑՎԱԾ Է
ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ
ԱՐԴԱՐԱԴԱՏՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐՈՒԹՅԱՆ ԿՈՂՄԻՑ

                                      «16»        10            2017 Թ.

                                        ՊԵՏԱԿԱՆ ԳՐԱՆՑՄԱՆ ԹԻՎ ------------

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԳՅՈՒՂԱՏՆՏԵՍՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐՈՒԹՅԱՆ ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ԱՆՎՏԱՆԳՈՒԹՅԱՆ ՊԵՏԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ ՊԵՏ ՀՐԱՄԱՆ

 

13 հոկտեմբերի 2017 թվականի N 832-Ն

 

2018 ԹՎԱԿԱՆԻ ԸՆԹԱՑՔՈՒՄ ՁԵՌՔ ԲԵՐՎԵԼԻՔ ԼԱԲՈՐԱՏՈՐ ՓՈՐՁԱՔՆՆՈՒԹՅԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ ՏԵՍԱԿՆԵՐԸ ԵՎ ԳՆԱՑՈՒՑԱԿԸ ՀԱՍՏԱՏԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

(2-րդ մաս)

 

|___________________________________|___________________________|_________|

|Մանրէաբանություն (մեկ ցուցանիշը)   |Արագացված մեթոդաբանությամբ |    10000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Նույնականացում |Կարագ              |Գազային քրոմատագրաֆ        |    21000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Մարգարին           |Գազային քրոմատագրաֆ        |    21000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Սպրեդ              |Գազային քրոմատագրաֆ        |    21000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կաթի փոշու         |ԻՍՕ 18329:2004             |    21600|

|               |առկայությունը      |                           |         |

|               |կաթնամթերքում      |                           |         |

|_______________|___________________|___________________________|_________|

|Ֆիզիկաքիմիական |Մեխանիկական        |Դիտողական                  |     3000|

|ցուցանիշներ    |խառնուրդների,      |                           |         |

|               |խմորման նշանների   |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Պնդեցման           |Ջերմային (ջերմաչափ)        |     3000|

|               |ջերմաստիճանի       |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Գույնի որոշում     |Քիմիական, տեսողական        |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Պղտորության որոշում|Քիմիական, տեսողական        |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Հալման ջերմաստիճանի|Ջերմային (ջերմաչափ)        |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Հանքային նյութերի  |Դիտողական                  |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Օքսիմեթիլֆուրֆու-  |Քիմիական                   |     7800|

|               |րոլի որոշում       |                           |         |

|               |(որակական)         |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Աղացվածքի          |Կշռային, լաբորատոր մաղեր   |     3000|

|               |խոշորության որոշում|                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Մետաղամագնիսական   |Դիտողական, մագնիս          |     3000|

|               |խառնուրդներ        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Զանգվածի կորստի    |Կշռային                    |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Բարորակ, փչացած,   |Դիտողական                  |     3000|

|               |դեղնած միջուկի     |                           |         |

|               |պարունակություն,   |                           |         |

|               |միջուկի            |                           |         |

|               |խոշորություն       |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Լցոնած պտղի քանակի |Կշռային                    |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               | Աղբախառնուկների   |Դիտողական                  |     3000|

|               | պարունակություն   |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ալրային մասի       |Կշռային, լաբորատոր մաղեր   |     3000|

|               |պարունակություն    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Այլ բույսերի       |Դիտողական                  |     3000|

|               |սերմերի            |                           |         |

|               |պարունակություն    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Օճառ (որակական)    |Քիմիական                   |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ըմպելիքի           |Դիտողական                  |     3000|

|               |կայունություն      |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Լցման մակարդակ     |Ծավալաչափական              |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կարամելային նմուշի |Ջերմային (ջերմային)        |     3000|

|               |ջերմաստիճան        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Տիտրվող աղաթթվի    |Տիտրում                    |     3000|

|               |ծավալային մաս      |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Բեկման ցուցիչ      |Ռեֆրակտոմետր               |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Փրփուրի            |Դիտողական                  |     3000|

|               |բարձրություն       |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Փրփուրի            |Դիտողական                  |     3000|

|               |կայունություն      |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Թրջվելիություն     |Կշռային                    |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Պտղամսի որոշում    |Կշռային                    |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Նեկտարում հյութի և |Կշռային                    |     3000|

|               |խյուսի նվազագույն  |                           |         |

|               |ծավալային մաս      |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կայունություն      |Դիտողական                  |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Եփվածության որոշում|Դիտողական                  |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Էլեկտրական ջերմա-  |Կոնդուկտոմեր               |     3000|

|               |հաղորդականություն  |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ընդհանուր          |Տիտրացիա                   |     3000|

|               |կոշտություն        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ճարպի ամրության    |Քիմիական                   |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կեղծվածության      |Քիմիական                   |     3000|

|               |որոշում` բուսական  |                           |         |

|               |յուղով (որակական)  |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Արգանակում         |Քիմիական                   |     3000|

|               |սպիտակուցների      |                           |         |

|               |առաջնային տրոհման  |                           |         |

|               |մթերքների որոշում  |                           |         |

|               |(պղնձարջասպի փորձ) |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ֆորմալինային փորձ  |Քիմիական                   |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ջրածնային ցուցիչի  |pH-մետր                    |     3000|

|               |(pH) որոշում       |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Թթվության որոշում  |Տիտրում                    |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Պերօքսիդային թվի   |Տիտրում                    |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Մաքրության աստիճան |Ֆիլտրում և  դիտում         |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կրծաբորբի          |Քիմիական                   |     3000|

|               |հայտնաբերում       |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Լուծելիություն     |Քիմիական                   |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կաթի տեսակարար կշռի|Լակտոդենսիտոմետր           |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Էմուլսիայի         |Քիմիական                   |     3000|

|               |կայունության       |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ծծմբաջրածնի որոշում|Քիմիական                   |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ռեդուկտազայի       |Քիմիական                   |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Տրի մեթիլ ամինի    |Տիտրում                    |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Օճառացման թվի      |Տիտրում                    |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Դիաստազայի թվի     |Քիմիական                   |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Թթվածնի բիոքիմիական|Տիտրում                    |     3000|

|               |պահանջի որոշում    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Մակերևութային      |Քիմիական                   |     3000|

|               |ակտիվ նյութերի     |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Մետասիլիկաթթվի     |Քիմիական, տիտրացիա         |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Հիմնայնություն     |Տիտրացիա                   |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Նավթամթերքների     |Քիմիական                   |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կողմնակի           |Դիտողական մանրադիտակ       |     3000|

|               |խառնուրդների և     |___________________________|_________|

|               |վնասատուների       |Կշռային                    |     1500|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կալցիումի,         |Տիտրում                    |     3000|

|               |մագնեզիումի,       |                           |         |

|               |կալիումի իոններ    |                           |         |

|               |(մեկ ցուցանիշը)    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Նմուշի օքսիդացում  |Տիտրում                    |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Այլ տեսակի օսլայի  |Տիտրում                    |     3000|

|               |խառնուրդներ        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ոչ ճարպային        |                           |     3000|

|               |խառնուրդներ        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Հացի վնասատուներով |Դիտողական, մանրադիտակ      |     3000|

|               |վարակվածություն    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Հանքայնացում կամ   |Կշռային                    |     3000|

|               |չոր մնացորդ        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Նատրիումի եռսուլֆատ|Տիտրում                    |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ալդեհիդների որոշում|Քիմիական                   |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Պերօքսիդազայի փորձ |Քիմիական                   |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ամոնիումի աղերի    |Քիմիական                   |     3000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Պաստերիզացիայի     |Տիտրում                    |     3000|

|               |որակի ստուգում     |                           |         |

|               |(Ֆոսֆատազայի       |                           |         |

|               |որոշում)           |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Սպրեդներում        |Քիմիական                   |     3000|

|               |ճարպային ֆազի      |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կեղծվածության      |Քիմիական                   |     3000|

|               |որոշում (սոդա,     |                           |         |

|               |ամիակ, ջրածնի      |                           |         |

|               |պերօքսիդ)          |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Մածուցիկություն    |Վիսկոզիմետր                |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Յոդային թվի որոշում|Տիտրում                    |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Անջատված ճարպի     |Քիմիական                   |     3000|

|               |կայունության       |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Պեկտինային նյութերի|Տիտրում                    |     4000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Սուլֆիտների որոշում|Կշռային                    |     1500|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Պրոլինի որոշում    |Սպեկտրաֆոտոմետրիկ          |     7000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ջրում չլուծվող չոր |Կշռային                    |     1500|

|               |նյութերի որոշում   |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Հարաբերական        |Կշռային                    |     1500|

|               |խտություն          |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Սպիրտների, նախնական|Թորում, կշռային            |     8000|

|               |քաղցուում իրական   |ռեֆրակտոմետր               |         |

|               |էքստրակտի որոշում  |                           |         |

|               |և  նախնական        |                           |         |

|               |քաղցուում չոր      |                           |         |

|               |նյութերի հաշվարկ   |                           |         |

|               |(մեկ ցուցանիշը)    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ֆերոխառնուկների    |Կշռային                    |     1500|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կրճատող նյութեր    |Կշռային                    |     1500|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Հատիկաչափական կազմի|Կշռային                    |     1500|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Հում բջջանյութ     |Կշռային                    |     5000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Մշակված            |Տիտրում                    |     4000|

|               |ձկնատեսակների      |                           |         |

|               |բուֆերայնության    |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ձկան պահածոյում    |Կշռային                    |     1500|

|               |յուղի մեջ նստվածքի |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Բրոմաթթվի,         |Տիտրում, սպեկտրաֆոտոմետր   |    11000|

|               |բորաթթվի,          |                           |         |

|               |բենզոյաթթվի որոշում|                           |         |

|               |(մեկ ցուցանիշը)    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ամինային ազոտի     |Տիտրում                    |     4000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Դոմոյաթթվի որոշում |Սպեկտրաֆոտոմետր            |     7000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Սպիտակուցային      |Տիտրում                    |     7000|

|               |զանգվածում ջրածնի  |                           |         |

|               |գերօքսիդի որոշում  |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կալցիումի կարբոնատի|Տիտրում                    |     4000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ընդհանուր ազոտի    |Էլեմենտային անալիզատոր     |     8000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կարբոնատային       |Տիտրում                    |     4000|

|               |կոշտության որոշում |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ակտիվ քլորի (ազատ  |Տիտրում                    |     4000|

|               |և  կապված)         |                           |         |

|               |մնացորդային        |                           |         |

|               |քանակության որոշում|                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Մակերևութային      |Սպեկտրաֆոտոմետր            |     7000|

|               |ակտիվ նյութերի     |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կարբոնատի և        |Տիտրում                    |     4000|

|               |բիկարբոնատի որոշում|                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ցնդող հալոգեն      |Գազային քրոմատագիր մասս    |    20000|

|               |օրգանական          |դետեկտոր                   |         |

|               |միացությունների    |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Պոլիֆոսֆատների     |Սպեկտոֆոտոմետր             |     7000|

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Քլորոֆորմի,        |Գազային քրոմատագիր մասս    |    20000|

|               |բրոմոֆորմի,        |դետեկտոր                   |         |

|               |երկբրոմքլորմեթանի, |                           |         |

|               |բրոմերկքլորմեթանի, |                           |         |

|               |չորսքլորային       |                           |         |

|               |ածխաջրածինների     |                           |         |

|               |որոշում (մեկ       |                           |         |

|               |ցուցանիշը)         |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Քլորօրգանական      |Գազային քրոմատագիր մասս    |    20000|

|               |ինսեկտիցիդների,    |դետեկտոր                   |         |

|               |պոլիքլորացված      |                           |         |

|               |բիֆենիլների և      |                           |         |

|               |քլորբենզոլների     |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Էթիլ սպիրտի        |Թորում, աերոմետր           |     3000|

|               |ծավալային մաս      |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ցնդող հիմքեր, ազոտ |Թորում, տիտրացիա           |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Նատրիումի բենզոատ  |Տիտրում                    |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |ՈՒրոտրոպին         |Տիտրում                    |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Սոսնձանյութ,       |Կշռային                    |     3000|

|               |քանակական          |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Գինեթթվի որոշում   |Տիտրում                    |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կարոտինի որոշում   |Սպեկտրաֆոտոմետր            |     7000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Օրգանական թթուներ  |Հեղուկային քրոմատագրաֆ     |    18000|

|               |(մեկ ցուցանիշը)    |___________________________|_________|

|               |                   |Գազային քրոմատագրաֆ, մաս   |    20000|

|               |                   |դետեկտոր                   |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ֆորմոլային թիվ     |Տիտրացիա                   |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Օքսիմեթիլֆուրֆու-  |Ֆոտոէլեկտրոկոլորիմետր      |     6000|

|               |րոլի որոշում       |                           |         |

|               |(քանակական)        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ֆուրֆուրոլի        |Քիմիական                   |     3000|

|               |զանգվածամաս        |___________________________|_________|

|               |                   |Սպեկտրաֆոտոմետր            |     7000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ֆոսֆորի զանգվածային|Կշռային                    |     3000|

|               |մաս                |___________________________|_________|

|               |                   |Սպեկտրաֆոտոմետր            |     7000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Բաղադրիչների       |Կշռային                    |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Օսլայի զանգվածային |Քիմիական                   |     3000|

|               |մաս (որակական)     |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Թթուների           |Տիտրում                    |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Մրգահյութի         |Կշռային (ցենտրիֆուգ)       |     3000|

|               |զանգվածային մասի   |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ջրալուծ էքստրակտիվ |Կշռային                    |     3000|

|               |նյութերի           |                           |         |

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ընդհանուր կաթնաթթվի|Տիտրում                    |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Օրգանական թթուների |Թորում, տիտրացիա           |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Տանինի զանգվածային |Տիտրում                    |     3000|

|               |մաս                |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Չոր նյութերի       |Կշռային                    |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ճարպի կամ յուղի    |Բուտիրոմետրիկ, կշռային     |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Յուղազերծ նյութում |Կշռային                    |     3000|

|               |խոնավության        |                           |         |

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Չոր նյութում յուղի |Բուտիրոմետրիկ, կշռային     |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Չոր անյուղ կաթնային|Բուտիրոմետրիկ, կշռային     |     3000|

|               |մնացորդի           |                           |         |

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Սախարոզայի         |Տիտրում/ֆոտոէլեկտրոկոլո-   |     6000|

|               |զանգվածային մաս    |րիմետր                     |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ազատ հանքային      |Տիտրացիա                   |     3000|

|               |թթուների           |                           |         |

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Սպիտակուցի         |Կելդալ                     |     6000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Նիտրատների         |Ֆոտոէլեկտրոկոլորիմետր      |     6000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Շաքարների          |Տիտրում                    |     6000|

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ածխաջրերի          |Տիտրում                    |     6000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կատիոններ` մեկ     |Իոնային քրոմատագրաֆ        |     8000|

|               |ցուցանիշը (կալիում,|                           |         |

|               |նատրիում, կալցիում,|                           |         |

|               |մագնեզիում,        |                           |         |

|               |ստրոնցիում,        |                           |         |

|               |ամոնիում և  այլն)  |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Անիոններ` մեկ      |Իոնային քրոմատագրաֆ        |     8000|

|               |ցուցանիշը (ֆտորիդ, |                           |         |

|               |քլորիդ, նիտրատ,    |                           |         |

|               |նիտրիտ, սուլֆատ,   |                           |         |

|               |ֆոսֆատ և  այլն)    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Մոխրի զանգվածային  |Կշռային                    |     3000|

|               |մաս                |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Վերականգնվող       |Տիտրում                    |     3000|

|               |շաքարների          |                           |         |

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ընդհանուր էքստրակտի|Կշռային, պիկնոմետր         |     3000|

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Չօճառացվող նյութերի|Քիմիական                   |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |___________________________|_________|

|               |                   |Կշռային                    |     1500|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Դեֆորմացված        |Դիտողական                  |     3000|

|               |մակարոնի           |                           |         |

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Հիդրոկարբոնատ      |Տիտրում                    |     3000|

|               |իոնների զանգվածամաս|                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Լուծվող չոր        |Ռեֆրակտոմետր               |     3000|

|               |նյութերի           |                           |         |

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ջարդոնի զանգվածամաս|Դիտողական                  |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Եթերային յուղերի   |Թորում, տիտրում            |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ածխածնի երկօքսիդի  |Քիմիական  Մանոմետր,        |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |աֆրոմետր                   |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կերակրի աղի        |Տիտրում                    |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Քլորիդների         |Տիտրում                    |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Նիտրիտի զանգվածային|Իոնային քրոմատագրաֆ        |     7200|

|               |մաս                |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ամոնիակի           |Քիմիական                   |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |___________________________|         |

|               |                   |Ֆոտոէլեկտրոկոլորիմետր      |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Լուծելի և          |Կշռային                    |     3000|

|               |անլուծելի մոխրի    |                           |         |

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Նստվածքի           |Կշռային                    |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Կոֆեինի զանգվածային|Ֆոտոէլեկտրոկոլորիմետր      |     3000|

|               |մաս                |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Սորբինաթթվի        |Ֆոտոէլեկտրոկոլորիմետր      |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ալդեհիդների        |Տիտրում                    |     3000|

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Սիվուխային յուղերի |Տիտրում                    |     3000|

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Եթերների           |Տիտրում                    |     3000|

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ազատ թթուների      |Տիտրում                    |     3000|

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Վնասված մակերեսի   |Դիտողական                  |     3000|

|               |զանգվածային մասի   |                           |         |

|               |որոշում            |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Խոնավության        |Կշռային                    |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Բարձր սպիրտների    |Թորում, տիտրում            |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |___________________________|_________|

|               |                   |Գազային քրոմատագրաֆ        |    18000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Միջին եթերների     |Թորում, տիտրում            |     3000|

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ցնդող ճարպաթթուների|Թորում, տիտրում            |     3000|

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Աղաթթվում չլուծվող |Կշռային                    |     3000|

|               |մոխրի զանգվածամաս  |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Յոդի զանգվածամաս   |Տիտրում                    |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Օսլայի զանգվածային |Տիտրում                    |     3000|

|               |մաս (քանակական)    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ազատ ճարպաթթուների |Տիտրում                    |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Փշրանքի զանգվածամաս|Կշռային                    |     3000|

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Մանրուքի           |Կշռային                    |     3000|

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Ծծմբային թթվի կամ  |Տիտրում                    |     3000|

|               |ծծմբի երկօքսիդի    |                           |         |

|               |զանգվածային մաս    |                           |         |

|               |___________________|___________________________|_________|

|               |Հում թաղանթանյութի |Ֆոտոէլեկտրոկոլորիմետր      |     3000|

|               |զանգվածամաս        |                           |         |

|___________________________________|___________________________|_________|

|Ֆորմալդեհիդ                        |Ֆոտոէլեկտրական կալորաչափ,  |     3500|

|                                   |___________________________|_________|

|                                   |Գազ-հեղուկային քրոմատագրաֆ |    15000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Ստիրոլ                             |Ֆոտոէլեկտրական կալորաչափ,  |     3200|

|                                   |___________________________|_________|

|                                   |Գազ-հեղուկային քրոմատագրաֆ |    15000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Վինիլքլորիդ                        |Ֆոտոէլեկտրական կալորաչափ,  |     3500|

|                                   |___________________________|_________|

|                                   |Գազ-հեղուկային քրոմատագրաֆ |    15000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Մեթիլմետ ակրիլատ                   |Ֆոտոէլեկտրական կալորաչափ   |     3500|

|                                   |___________________________|_________|

|                                   |Գազ-հեղուկային քրոմատագրաֆ |    15000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Հեքսամեթիլենդիամին                 |Ֆոտոէլեկտրական կալորաչափ   |     4000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|E-կապրոլակտամ                      |Ֆոտոէլեկտրական կալորաչափ,  |     3500|

|                                   |___________________________|_________|

|                                   |Գազ-հեղուկային քրոմատագրաֆ |    15000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Ացետալդեհիդ                        |Ֆոտոէլեկտրական կալորաչափ,  |     3500|

|                                   |___________________________|_________|

|                                   |Գազ-հեղուկային քրոմատագրաֆ |    15000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Ֆտալատներ                          |Գազային քրոմատագրաֆ մասս   |    25000|

|                                   |դետեկտոր                   |         |

|___________________________________|___________________________|_________|

|Մանրադիտակային հետազոտություն      |Մանրադիտակ                 |     3000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Ձվադիտում                          |Ձվադիտակ (օվոսկոպ)         |     3000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Սիվուխային յուղեր                  |Գազային քրոմատագրաֆ        |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Քացախաթթվի ալդեհիդ                 |Գազային քրոմատագրաֆ        |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Կոֆեին                             |Հեղուկային քրոմատագրաֆ     |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Բարդ եթերներ                       |Գազային քրոմատագրաֆ        |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Ցնդող թթուներ                      |Գազային քրոմատագրաֆ        |    18000|

|                                   |___________________________|_________|

|                                   |Թորում, տիտրում            |     5000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Ֆուրֆուրոլ                         |Գազային քրոմատագրաֆ        |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Էրուկաթթու                         |Գազային քրոմատագրաֆ        |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Վիտամիններ (մեկ ցուցանիշը)         |Հեղուկային քրոմատագրաֆ     |    18000|

|                                   |___________________________|_________|

|                                   |Սպեկտրաֆոտոմետր            |    10000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Մակաբուծական հետազոտություններ,    |Համապատասխան ախտորոշիչ     |     5000|

|հելմինթոզներ                       |հավաքածուներ մանրէական     |         |

|                                   |աճեցվածքների կիրառմամբ     |         |

|___________________________________|___________________________|_________|

|Բենզապիրեն                         |Հեղուկային քրոմատագրաֆ     |    21000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Մելամին                            |Հեղուկային քրոմատագրաֆ     |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Հիստամին                           |Հեղուկային քրոմատագրաֆ     |    20000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Ֆոլաթթու                           |Հեղուկային քրոմատագրաֆ     |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Կայուն իզոտոպների հարաբերակցություն|Կայուն իզոտոպներ մասս      |    30000|

|                                   |սպեկտրամետր                |         |

|___________________________________|___________________________|_________|

|Սախարոզ                            |Հեղուկային քրոմատագրաֆ     |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Գլյուկոզ                           |Հեղուկային քրոմատագրաֆ     |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Ֆրուկտոզ                           |Հեղուկային քրոմատագրաֆ     |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Ամինաթթուներ (մեկ ցուցանիշը)       |Ամինաթթվային անալիզատոր    |    12000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|Պոլիքլորացված բիֆենիլ (մեկ         |Գազային քրոմատագրաֆ        |    24000|

|ցուցանիշը)                         |                           |         |

|___________________________________|___________________________|_________|

|Օղու և  սպիրտային խմիչքների        |Գազային քրոմատագրաֆ        |    20000|

|իսկության որոշում (իզոտոպային)     |                           |         |

|___________________________________|___________________________|_________|

|Պոլիքլորացված բիֆինիլներ           |Գազային քրոմատագրաֆ        |    25000|

|                                   |___________________________|_________|

|                                   |Գազային քրոմատագրաֆ մասս   |    30000|

|                                   |սպեկտրամետր                |         |

|___________________________________|___________________________|_________|

|Մեթիլ սպիրտ                        |Սպեկտրաֆոտոմետր            |     6000|

|                                   |___________________________|_________|

|                                   |Գազային քրոմատագրաֆ        |    18000|

|___________________________________|___________________________|_________|

|ԳՁՕ (Գենետիկորեն ձևափոխված         |Իրական ժամանակում ՊՇՌ      |    24000|

|օրգանիզմ)                          |                           |         |

|___________________________________|___________________________|_________|

|Անասնաբուժասանիտարական             |Մանրադիտակ Ֆիզիկաքիմիական  |     3000|

|փորձաքննություն (Մանրադիտակային    |                           |         |

|հետազոտություն)                    |                           |         |

|___________________________________|___________________________|_________|

|Արտաքին տեսք                       |Զգայորոշում                |     3000|

|Համ և  հոտ                         |                           |         |

|Խտաստիճան Արյունաքամության աստիճան |                           |         |

|Ջլերի և  ճարպի վիճակ, Արգանակի     |                           |         |

|բույր և  թափանցիկություն,          |                           |         |

|Զգայորոշում, թարմության որոշում    |                           |         |

._________________________________________________________________________.

 

 

pin
Սննդամթերքի անվտանգ ծառայություն
13.10.2017
N 832-Ն
Հրաման