Սեղմել Esc փակելու համար:
ՄԻՋԻՆ ՄԱՍՆԱԳԻՏԱԿԱՆ ԿՐԹՈՒԹՅԱՆ 0721.02....
Քարտային տվյալներ

Տեսակ
Գործում է
Ընդունող մարմին
Ընդունման ամսաթիվ
Համար

Գրանցման ամսաթիվ
ՈՒժի մեջ մտնելու ամսաթիվ
ՈՒժը կորցնելու ամսաթիվ
Ընդունման վայր
Սկզբնաղբյուր

Ժամանակագրական տարբերակ Փոփոխություն կատարող ակտ

Որոնում:
Բովանդակություն

Հղում իրավական ակտի ընտրված դրույթին X
irtek_logo

ՄԻՋԻՆ ՄԱՍՆԱԳԻՏԱԿԱՆ ԿՐԹՈՒԹՅԱՆ 0721.02.5 «ՀԱՑԱԹԽՄԱՆ, ՄԱԿԱՐՈՆԵՂԵՆԻ ԵՎ ՀՐՈՒՇԱԿԵՂԵՆԻ ...

 

 

110.1330.251217

ԳՐԱՆՑՎԱԾ Է
ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ
ԱՐԴԱՐԱԴԱՏՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐՈՒԹՅԱՆ ԿՈՂՄԻՑ

                                      «25»        12            2017 Թ.

                                        ՊԵՏԱԿԱՆ ԳՐԱՆՑՄԱՆ ԹԻՎ 11017503

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿՐԹՈՒԹՅԱՆ ԵՎ ԳԻՏՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐ ՀՐԱՄԱՆ

 

17 նոյեմբերի 2017 թվականի N 1330-Ն

 

ՄԻՋԻՆ ՄԱՍՆԱԳԻՏԱԿԱՆ ԿՐԹՈՒԹՅԱՆ 0721.02.5 «ՀԱՑԱԹԽՄԱՆ, ՄԱԿԱՐՈՆԵՂԵՆԻ ԵՎ ՀՐՈՒՇԱԿԵՂԵՆԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ» ՄԱՍՆԱԳԻՏՈՒԹՅԱՆ 0721.02.01.5 «ՏԵԽՆՈԼՈԳ` ՀԱՑԱԹԽՄԱՆ, ՄԱԿԱՐՈՆԵՂԵՆԻ ԵՎ ՀՐՈՒՇԱԿԵՂԵՆԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ» ՈՐԱԿԱՎՈՐՄԱՆ ՊԵՏԱԿԱՆ ԿՐԹԱԿԱՆ ՉԱՓՈՐՈՇԻՉԸ ՀԱՍՏԱՏԵԼՈՒ ԵՎ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿՐԹՈՒԹՅԱՆ ԵՎ ԳԻՏՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐԻ 2014 Թ. ՍԵՊՏԵՄԲԵՐԻ 1-Ի N 854-Ն ՀՐԱՄԱՆԸ ՈՒԺԸ ԿՈՐՑՐԱԾ ՃԱՆԱՉԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

(6-րդ մաս)

 

Աղյուսակ 3

 

Միջին մասնագիտական կրթության 0721.02.5 «Հացաթխման, մակարոնեղենի և

հրուշակեղենի տեխնոլոգիա» մասնագիտության 0721.02.01.5 «Տեխնոլոգ`

հացաթխման, մակարոնեղենի և հրուշակեղենի արտադրության» որակավորման

օրինակելի ուսումնական պլան

 

._____________________________________________________________________.

|   |Առարկայախմբեր, առարկաներ և        |Շաբաթ-|Ուսանողի|Պարտա-|Ուսուց-|

|   |մոդուլներ                         |ների  |առավելա-|դիր   |ման    |

|   |                                  |թիվը  |գույն   |լսարա-|երաշխա-|

|   |                                  |      |բեռնվա- |նային |վորվող |

|   |                                  |      |ծու-    |պարապ-|տարին  |

|   |                                  |      |թյունը, |մունք-|       |

|   |                                  |      |ժամ     |ներ,  |       |

|   |                                  |      |        |ժամ   |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ԸՆԴՀԱՆՈՒՐ ՀՈՒՄԱՆԻՏԱՐ,             |      |        |      |       |

|   |ՍՈՑԻԱԼ-ՏՆՏԵՍԱԳԻՏԱԿԱՆ ԵՎ ԸՆԴՀԱՆՈՒՐ |      |        |      |       |

|   |ԲՆԱԳԻՏԱԿԱՆ                        |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|1. |Հայոց լեզվի և  խոսքի մշակույթի    |      |     108|    72|      1|

|   |հիմունքներ                        |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|2. |Տնտեսագիտության հիմունքներ        |      |      81|    54|      2|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|3. |Քաղաքագիտության և  սոցիոլոգիայի   |      |      81|    54|      1|

|   |հիմունքներ                        |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|4. |Իրավունքի հիմունքներ              |      |      54|    36|      1|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|5. |Պատմություն                       |      |      81|    54|      1|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|6. |Ռուսաց լեզու                      |      |     108|    72|      1|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|7. |Օտար լեզու                        |      |     108|    72|      1|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|8. |Ֆիզկուլտուրա                      |      |     198|   132|    1-3|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|9. |Լանդշաֆտագիտության և  էկոլոգիայի  |      |      54|    36|      1|

|   |հիմունքներ                        |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|10 |Քաղաքացիական պաշտպանության և      |      |      42|    28|      1|

|   |արտակարգ իրավիճակների հիմնահարցեր |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ԸՆԴԱՄԵՆԸ                          |      |     915|   610|       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ԱՌԱՆՑՔԱՅԻՆ ՀՄՏՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ          |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|1. |Հաղորդակցություն                  |      |      54|    36|      2|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|2. |Աշխատանքային գործունեության       |      |      54|    36|      2|

|   |ընդհանուր հմտություններ           |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|3. |Համակարգչային օպերատորություն     |      |      54|    36|      1|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ԸՆԴԱՄԵՆԸ                          |      |     162|   108|       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ԸՆԴՀԱՆՈՒՐ ՄԱՍՆԱԳԻՏԱԿԱՆ            |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|1. |Աշխատանքի անվտանգություն,         |      |     108|    72|      1|

|   |սանիտարիա և  հիգիենա              |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|2. |Էլեկտրատեխնիկա, էլեկտրոնիկա և     |      |      81|    54|      1|

|   |ավտոմատիկա                        |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|3. |Օրգանական, անալիտիկ և  ֆիզկոլոիդ  |      |     135|    90|      1|

|   |քիմիաների հիմունքներ              |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|4. |Մանրէակենսաբանություն             |      |     108|    72|      1|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|5. |Գործընթացներ և  սարքավորումներ    |      |     108|    72|      1|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|6. |Հացաթխման, մակարոնեղենի և         |      |     135|    90|      1|

|   |հրուշակեղենի արտադրության         |      |        |      |       |

|   |տեխնոլոգիական սարքավորումներ      |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|7. |Հումքի և  սննդամթերքի             |      |      81|    54|      1|

|   |անվտանգություն                    |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|8. |Հացաթխման, մակարոնեղենի,          |      |     108|    72|      1|

|   |հրուշակեղենի արտադրության մեջ     |      |        |      |       |

|   |օգտագործվող հումքի և  օժանդակ     |      |        |      |       |

|   |նյութերի բնութագրման և  ընտրության|      |        |      |       |

|   |հմտություններ                     |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|9. |Արտադրության տեխնաքիմիական        |      |      54|    36|      2|

|   |հսկողություն                      |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|10.|Ձեռներեցություն                   |      |     108|    72|      3|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ԸՆԴԱՄԵՆԸ                          |      |    1026|   684|       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ՀԱՏՈՒԿ ՄԱՍՆԱԳԻՏԱԿԱՆ               |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|1. |Ցորենի ալյուրից հացի և            |      |      81|    54|      2|

|   |հացաբուլկեղենի կիսապատրաստվածքների|      |        |      |       |

|   |արտադրության հմտություններ        |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|2. |Տարեկանի ալյուրից հացի            |      |      72|    54|      2|

|   |կիսապատրաստվածքների և  խմորի      |      |        |      |       |

|   |արտադրության հմտություններ        |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|3. |Ցորենի և  տարեկանի ալյուրից խմորի |      |     108|    72|      2|

|   |մշակման, խմորային պատրաստվածքների |      |        |      |       |

|   |թխման հմտություններ               |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|4. |Կարամելի արտադրության             |      |      81|    54|      2|

|   |հմտություններ                     |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|5. |Կոնֆետների և  իրիսի արտադրության  |      |     108|    72|      2|

|   |հմտություններ                     |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|6. |Շոկոլադի և  կակաո փոշու           |      |      81|    54|      2|

|   |արտադրության հմտություններ        |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|7. |Մարմելադի և  պաստեղի արտադրության |      |      81|    54|      2|

|   |հմտություններ                     |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|8. |Դրաժեի և  հալվայի արտադրության    |      |      72|    54|      2|

|   |հմտություններ                     |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|9. |Թխվածքաբլիթների արտադրության      |      |      81|    54|      2|

|   |հմտություններ                     |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|10.|Վաֆլու արտադրության հմտություններ |      |      54|    36|      2|

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|11.|Տորթերի և  հրուշակների            |      |     108|    72|      2|

|   |արտադրության հմտություններ        |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|12.|Կեքսերի, ռուլետների և             |      |      81|    54|      3|

|   |անուշահացերի արտադրության         |      |        |      |       |

|   |հմտություններ                     |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|13.|Արևելյան  քաղցրավենիքի            |      |     108|    72|      3|

|   |արտադրության հմտություններ        |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|14.|Մակարոնեղենի արտադրության         |      |     108|    72|      3|

|   |հմտություններ                     |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ԸՆԴԱՄԵՆԸ                          |      |    1224|   828|       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ԸՆՏՐՈՎԻ                           |      |     108|    72|       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ՊԱՀՈՒՍՏԱՅԻՆ ԺԱՄԵՐ                 |      |     129|    74|       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ԸՆԴԱՄԵՆԸ                          |   66 |    3564|  2376|       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ԽՈՐՀՐԴԱՏՎՈՒԹՅՈՒՆ                  |      |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ՊՐԱԿՏԻԿԱ                          |   30 |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ՄԻՋԱՆԿՅԱԼ ԱՏԵՍՏԱՎՈՐՈՒՄ            |    5 |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ՊԵՏԱԿԱՆ ԱՄՓՈՓԻՉ ԱՏԵՍՏԱՎՈՐՈՒՄ      |    2 |        |      |       |

|___|__________________________________|______|________|______|_______|

|   |ԸՆԴԱՄԵՆԸ                          |  103 |        |      |       |

._____________________________________________________________________.

 

 

pin
Կրթության և գիտության նախարարություն
17.11.2017
N 1330-Ն
Հրաման