040.0357.210408
ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅՈՒՆ
ՈՐՈՇՈՒՄ
4 ապրիլի 2008 թվականի N 357-Ն
i
ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՍՏԱՆԴԱՐՏԱՑՄԱՆ 2008 ԹՎԱԿԱՆԻ ԱՇԽԱՏԱՆՔՆԵՐԻ ՄԱՍԻՆ
Հայաստանի Հանրապետության կառավարության 2007 թվականի դեկտեմբերի 20-ի «Հայաստանի Հանրապետության 2008 թվականի պետական բյուջեի կատարումն ապահովող միջոցառումների մասին» N 1540-Ն որոշման 27-րդ կետի 1-ին ենթակետի «ա» պարբերությանը համապատասխան` Հայաստանի Հանրապետության կառավարությունը որոշում է.
Հաստատել «Հայաստանի Հանրապետության 2008 թվականի պետական բյուջեի մասին» Հայաստանի Հանրապետության օրենքի N 1 հավելվածի բյուջետային ծախսերի գործառական դասակարգման 04 բաժնի 01 խմբի 01 դասի «03. Պետական աջակցություն ՀՀ առևտրի և տնտեսական զարգացման նախարարության «Ստանդարտների ազգային ինստիտուտ» ՓԲԸ-ի կողմից ստանդարտացման աշխատանքների կատարմանը» ծրագրով նախատեսված աշխատանքների գծով 2008 թվականի աշխատանքների ցանկը` համաձայն հավելվածի:
ՍՏՈՐԱԳՐՎԵԼ Է ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՐՉԱՊԵՏԻ ԿՈՂՄԻՑ
2008 ԹՎԱԿԱՆԻ ԱՊՐԻԼԻ 21-ԻՆ
Հավելված
ՀՀ կառավարության
2008 թվականի ապրիլի 4-ի
N 357-Ն որոշման
ՑԱՆԿ
ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՍՏԱՆԴԱՐՏԱՑՄԱՆ 2008 ԹՎԱԿԱՆԻ ԱՇԽԱՏԱՆՔՆԵՐԻ
._________________________________________________________________________.
|Ծրագրով նախատեսված |2008 թվականի ֆինանսավորման |
|աշխատանքների` |սահմանագումարը (հազ. դրամ) |
|_______________________________|_________________________________________|
| |մշակման ենթակա |աշխատանքի|առաջին|առաջին |ինն | տարի |
| |ստանդարտների |վերջնական|եռամ- |կիսամ- |ամիս | |
| |անվանումները |արդյունքը|սյակ |յակ | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
|Ազգային |Մրգային և |ստանդարտի| | | | |
|ստանդարտ-|բանջարեղենային |ընդունում| | | | |
|ների |մթերքներ. | | | | | |
|մշակման |Լուծվող չոր նյութերի | | | | | |
|աշխատանք-|որոշում. | | | | | |
|ներ |Բեկումաչափական մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգային և |ստանդարտի| | | | |
| |բանջարեղենային |ընդունում| | | | |
| |հյութեր. pH-ի որոշում| | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգային և |ստանդարտի| | | | |
| |բանջարեղենային |ընդունում| | | | |
| |հյութեր. | | | | | |
| |Ատոմաաբսորբման | | | | | |
| |մեթոդով նատրիումի, | | | | | |
| |կալիումի, կալցիումի | | | | | |
| |և մագնեզիումի | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգային և |ստանդարտի| | | | |
| |բանջարեղենային |ընդունում| | | | |
| |հյութեր. | | | | | |
| |Ֆոսֆորի | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում. | | | | | |
| |Սպեկտրաչափական մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգային և |ստանդարտի| | | | |
| |բանջարեղենային |ընդունում| | | | |
| |հյութեր. | | | | | |
| |D-իզոկիտրոնաթթվի | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |ֆերմենտատիվ որոշում. | | | | | |
| |NADPH սպեկտրաչափական | | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգային և |ստանդարտի| | | | |
| |բանջարեղենային |ընդունում| | | | |
| |հյութեր. | | | | | |
| |Սուլֆատների | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգային և |ստանդարտի| | | | |
| |բանջարեղենային |ընդունում| | | | |
| |հյութեր. | | | | | |
| |Քլորիդների | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում. | | | | | |
| |Պոտենցաչափական | | | | | |
| |տիտրման մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգային և |ստանդարտի| | | | |
| |բանջարեղենային |ընդունում| | | | |
| |հյութեր. | | | | | |
| |Տիտրվող թթվայնության | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգեր, բանջարեղեն և |ստանդարտի| | | | |
| |դրանցից ստացված |ընդունում| | | | |
| |մթերքներ. Սորբինաթթվի| | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգեր, բանջարեղեն և |ստանդարտի| | | | |
| |դրանցից ստացված |ընդունում| | | | |
| |մթերքներ. Ծծմբի | | | | | |
| |երկօքսիդի ընդհանուր | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգերից և |ստանդարտի| | | | |
| |բանջարեղենից ստացված |ընդունում| | | | |
| |հեղուկ մթերքներ. | | | | | |
| |Ծծմբի երկօքսիդի | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգեր, բանջարեղեն և |ստանդարտի| | | | |
| |դրանցից ստացված |ընդունում| | | | |
| |մթերքներ. Բենզոյական | | | | | |
| |թթվի պարունակության | | | | | |
| |(լիտրում կամ | | | | | |
| |կիլոգրամում 200 մգ-ից| | | | | |
| |ոչ պակաս բենզոյական | | | | | |
| |թթվի պարունակության) | | | | | |
| |որոշում. Մոլեկուլային| | | | | |
| |կլանման | | | | | |
| |սպեկտրաչափական մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մրգեր, բանջարեղեն և |ստանդարտի| | | | |
| |դրանցից ստացված |ընդունում| | | | |
| |մթերքներ. | | | | | |
| |Օքսիմեթիլֆուրֆուրոլի | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կաթ և կաթնամթերք. |ստանդարտի| | | | |
| |Նմուշառման ուղեցույց |ընդունում| | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կաթ. Սառեցման կետի |ստանդարտի| | | | |
| |որոշում. |ընդունում| | | | |
| |Սառնադիտման թերմիստոր| | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Չոր կաթ. Կաթնաթթվի և |ստանդարտի| | | | |
| |լակտատների |ընդունում| | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կարագ. Շիճուկի pH-ի |ստանդարտի| | | | |
| |որոշում. |ընդունում| | | | |
| |Պոտենցաչափական մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կաթնային յուղ. |ստանդարտի| | | | |
| |Գերօքսիդային թվի |ընդունում| | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Շրդանային կազեիններ |ստանդարտի| | | | |
| |և կազեինատներ. |ընդունում| | | | |
| |Մոխրի զանգվածային | | | | | |
| |մասի որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կազեիններ և |ստանդարտի| | | | |
| |կազեինատներ. |ընդունում| | | | |
| |Սպիտակուցի | | | | | |
| |զանգվածային մասի | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Օճառացման թվի որոշում| | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Յոդային թվի որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Եռագլիցերիդի | | | | | |
| |մոլեկուլների 2-րդ | | | | | |
| |դիրքում հագեցած | | | | | |
| |ճարպաթթուների | | | | | |
| |բաղադրության որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Բարձր արդյունավետ | | | | | |
| |հեղուկային | | | | | |
| |քրոմատագրմամբ | | | | | |
| |տոկոֆերոլի և | | | | | |
| |տոկոտրիենոլի | | | | | |
| |պարունակությունների | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Ստիրոլների առանձին և | | | | | |
| |ընդհանուր | | | | | |
| |պարունակությունների | | | | | |
| |որոշում. | | | | | |
| |Գազաքրոմատագրման | | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Բուսական ճարպերի և | | | | | |
| |յուղերի տրանս | | | | | |
| |ճարպաթթու իզոմերների | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում. | | | | | |
| |Գազաքրոմատագրման | | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Չօճառացվող նյութի | | | | | |
| |որոշում. Հեքսանով | | | | | |
| |լուծահանման մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Փորձանմուշի | | | | | |
| |նախապատրաստում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Չլուծվող խառնուկների | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Տիտրի որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Չօճառացվող նյութի | | | | | |
| |որոշում. Դիէթիլ եթերի| | | | | |
| |օգտագործմամբ | | | | | |
| |լուծահանման մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Թթվային թթվի և | | | | | |
| |թթվայնության որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Խոնավության և ցնդող | | | | | |
| |նյութերի | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Նմուշառում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Օքսիդացման նկատմամբ | | | | | |
| |կայունության որոշում | | | | | |
| |(օքսիդացման արագացված| | | | | |
| |մեթոդ) | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Ճարպաթթուների մեթիլ | | | | | |
| |եթերների | | | | | |
| |նախապատրաստում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կենդանական և |ստանդարտի| | | | |
| |բուսական ճարպեր և |ընդունում| | | | |
| |յուղեր. | | | | | |
| |Գերօքսիդային թվի | | | | | |
| |որոշում. | | | | | |
| |Յոդաչափական | | | | | |
| |(դիտողական) որոշում | | | | | |
| |ըստ վերջնակետի | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Միս և մսամթերք. |ստանդարտի| | | | |
| |Հիդրօքսիպրոլինի |ընդունում| | | | |
| |զանգվածային մասի | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Միս և մսամթերք. |ստանդարտի| | | | |
| |pH-ի չափում |ընդունում| | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Միս և մսամթերք. |ստանդարտի| | | | |
| |Խոնավության |ընդունում| | | | |
| |զանգվածային մասի | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերքի և |ստանդարտի| | | | |
| |անասնակերի |ընդունում| | | | |
| |մանրէաբանություն. | | | | | |
| |Ընդհանուր պահանջներ | | | | | |
| |և ցուցումներ | | | | | |
| |մանրէաբանական | | | | | |
| |հետազոտությունների | | | | | |
| |համար | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերքի և |ստանդարտի| | | | |
| |անասնակերի |ընդունում| | | | |
| |մանրէաբանություն. | | | | | |
| |Salmonella բակտերիայի| | | | | |
| |հայտնաբերման | | | | | |
| |հորիզոնական մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերքի և |ստանդարտի| | | | |
| |անասնակերի |ընդունում| | | | |
| |մանրէաբանություն. | | | | | |
| |Կոագուլադրական | | | | | |
| |ստաֆիլակոկների | | | | | |
| |հայտնաբերման | | | | | |
| |հորիզոնական մեթոդ | | | | | |
| |(Staphylococcus | | | | | |
| |aureus և այլ | | | | | |
| |տեսակներ). | | | | | |
| |Մաս 1. Բեյրդ-Պարկերի | | | | | |
| |ագարային միջավայրի | | | | | |
| |կիրառման մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերքի և |ստանդարտի| | | | |
| |անասնակերի |ընդունում| | | | |
| |մանրէաբանություն. | | | | | |
| |Կոագուլադրական | | | | | |
| |ստաֆիլակոկների | | | | | |
| |հայտնաբերման | | | | | |
| |հորիզոնական մեթոդ | | | | | |
| |(Staphylococcus | | | | | |
| |aureus և այլ | | | | | |
| |տեսակներ). | | | | | |
| |Մաս 2. Ճագարների | | | | | |
| |պլազմայի ֆիբրինոգենի | | | | | |
| |ագարի միջավայրի | | | | | |
| |կիրառման մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերքի և |ստանդարտի| | | | |
| |անասնակերի |ընդունում| | | | |
| |մանրէաբանություն. | | | | | |
| |Կոագուլադրական | | | | | |
| |ստաֆիլակոկների | | | | | |
| |հայտնաբերման | | | | | |
| |հորիզոնական մեթոդ | | | | | |
| |(Staphylococcus | | | | | |
| |aureus և այլ | | | | | |
| |տեսակներ). | | | | | |
| |Մաս 3. Փոքր | | | | | |
| |քանակների | | | | | |
| |հայտնաբերում և MPN | | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերքի և |ստանդարտի| | | | |
| |անասնակերի |ընդունում| | | | |
| |մանրէաբանություն. | | | | | |
| |Escherichid coli-ի | | | | | |
| |հայտնաբերման և | | | | | |
| |հաշվարկման | | | | | |
| |հորիզոնական մեթոդ. | | | | | |
| |Առավել ճշգրիտ | | | | | |
| |քանակական մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերքի և |ստանդարտի| | | | |
| |անասնակերի |ընդունում| | | | |
| |մանրէաբանություն. | | | | | |
| |Կոլիձևերի | | | | | |
| |հայտնաբերման և | | | | | |
| |հաշվարկման | | | | | |
| |հորիզոնական մեթոդ. | | | | | |
| |Առավել ճշգրիտ | | | | | |
| |քանակական մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերքի և |ստանդարտի| | | | |
| |անասնակերի |ընդունում| | | | |
| |մանրէաբանություն. | | | | | |
| |Կոլիձևերի հաշվարկման| | | | | |
| |հորիզոնական մեթոդ. | | | | | |
| |Գաղութների հաշվարկում| | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերքի և |ստանդարտի| | | | |
| |անասնակերի |ընդունում| | | | |
| |մանրէաբանություն. | | | | | |
| |Clostridium | | | | | |
| |perfringens-ի | | | | | |
| |հաշվարկման | | | | | |
| |հորիզոնական մեթոդ. | | | | | |
| |Գաղութների հաշվարկման| | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերք. |ստանդարտի| | | | |
| |Հացահատիկում, |ընդունում| | | | |
| |ընկուզեղենում և | | | | | |
| |դրանց վերամշակումից | | | | | |
| |ստացված մթերքներում | | | | | |
| |B1 աֆլատոքսինի և B1,| | | | | |
| |B2, G1 և G2 | | | | | |
| |աֆլատոքսինների | | | | | |
| |ընդհանուր | | | | | |
| |պարունակությունների | | | | | |
| |որոշում. | | | | | |
| |Բարձրարդյունավետ | | | | | |
| |հեղուկ քրոմատագրման | | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սուրճ. Կոֆեինի |ստանդարտի| | | | |
| |զանգվածային մասի |ընդունում| | | | |
| |որոշում. | | | | | |
| |Բարձրարդյունավետ | | | | | |
| |հեղուկային | | | | | |
| |քրոմատագրման մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սուրճի նմուշառիչներ |ստանդարտի| | | | |
| | |ընդունում| | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Լուծվող սուրճ. |ստանդարտի| | | | |
| |Զանգվածի կորստի |ընդունում| | | | |
| |որոշումը 70 օC | | | | | |
| |ջերմաստիճանի և ցածր | | | | | |
| |ճնշման պայմաններում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Հացահատիկներ և |ստանդարտի| | | | |
| |ընդեղեն. Միջատներով |ընդունում| | | | |
| |թաքնված | | | | | |
| |վարակվածության | | | | | |
| |որոշում. Մաս 3. | | | | | |
| |Հսկիչ մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Հացահատիկներ և |ստանդարտի| | | | |
| |ընդեղեն. Միջատներով |ընդունում| | | | |
| |թաքնված | | | | | |
| |վարակվածության | | | | | |
| |որոշում. Մաս 4. | | | | | |
| |Արագացված մեթոդներ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջուր լաբորատոր |ստանդարտի| | | | |
| |վերլուծությունների |ընդունում| | | | |
| |համար. Տեխնիկական | | | | | |
| |պահանջներ և | | | | | |
| |փորձարկման մեթոդներ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. Բետա |ստանդարտի| | | | |
| |ռադիոակտիվության |ընդունում| | | | |
| |չափումը քաղցրահամ | | | | | |
| |ջրում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. |ստանդարտի| | | | |
| |Ռադիոնուկլիդների |ընդունում| | | | |
| |տեսակարար ակտիվության| | | | | |
| |որոշում. Բարձր | | | | | |
| |լուծողունակության | | | | | |
| |գամմա սպեկտրաչափական | | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. |ստանդարտի| | | | |
| |Էլեկտրահաղորդակա- |ընդունում| | | | |
| |նության որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. Ֆոսֆորի |ստանդարտի| | | | |
| |որոշում. Ամոնիում |ընդունում| | | | |
| |մոլիբդատային | | | | | |
| |սպեկտրաչափական մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. Թթվածնի |ստանդարտի| | | | |
| |քիմիական պահանջի |ընդունում| | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. Պղտորության|ստանդարտի| | | | |
| |որոշում |ընդունում| | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. Ընդհանուր |ստանդարտի| | | | |
| |օրգանական ածխածնի |ընդունում| | | | |
| |(TOC) և լուծված | | | | | |
| |օրգանական ածխածնի | | | | | |
| |(DOC) որոշման | | | | | |
| |ուղեցույց | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. Ազոտի |ստանդարտի| | | | |
| |որոշում ըստ Կյելդալի.|ընդունում| | | | |
| |Սելենով | | | | | |
| |հանքայնացումից հետո | | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. Լուծված |ստանդարտի| | | | |
| |անիոնների որոշում |ընդունում| | | | |
| |իոնների հեղուկ | | | | | |
| |քրոմատագրմամբ. Մաս 1.| | | | | |
| |Բրոմիդի, քլորիդի, | | | | | |
| |ֆտորիդի, նիտրատի, | | | | | |
| |նիտրիտի, ֆոսֆատի և | | | | | |
| |սուլֆատի որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. Կոբալտի, |ստանդարտի| | | | |
| |նիկելի, պղնձի, ցինկի,|ընդունում| | | | |
| |կադմիումի և կապարի | | | | | |
| |որոշում. Բոցային | | | | | |
| |ատոմաաբսորբման | | | | | |
| |սպեկտրաչափական | | | | | |
| |մեթոդներ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. Քրոմի |ստանդարտի| | | | |
| |որոշում. |ընդունում| | | | |
| |Ատոմաաբսորբման | | | | | |
| |սպեկտրաչափական | | | | | |
| |մեթոդներ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. Ֆտորիդների |ստանդարտի| | | | |
| |որոշում. Մաս 2. |ընդունում| | | | |
| |Թրմելուց և թորելուց | | | | | |
| |հետո անօրգանական | | | | | |
| |ընդհանուր ֆտորիդի | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ջրի որակ. Ջրի |ստանդարտի| | | | |
| |հետազոտությունների |ընդունում| | | | |
| |որակի հսկողության | | | | | |
| |ձեռնարկ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ծխախոտ. Նմուշառում |ստանդարտի| | | | |
| |հումքի խմբաքանակից. |ընդունում| | | | |
| |Ընդհանուր սկզբունքներ| | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սիգարետներ. |ստանդարտի| | | | |
| |Նմուշառում |ընդունում| | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սիգարետներ. Ծխի |ստանդարտի| | | | |
| |խտուցքում նիկոտինի |ընդունում| | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում. | | | | | |
| |Գազաքրոմատագրման | | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սիգարետներ. Ընդհանուր|ստանդարտի| | | | |
| |և նիկոտին |ընդունում| | | | |
| |չպարունակող չոր | | | | | |
| |նյութի որոշում | | | | | |
| |սովորական ծխեցնող | | | | | |
| |մեքենայով | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մազերը լվանալու և |ստանդարտի| | | | |
| |լոգանքի շամպուններ. |ընդունում| | | | |
| |Մակերևութաակտիվ | | | | | |
| |նյութի զանգվածային | | | | | |
| |մասի որոշման մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Մազի լաքեր. Չոր |ստանդարտի| | | | |
| |մնացորդի որոշման |ընդունում| | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Օճառներ. |ստանդարտի| | | | |
| |Ճարպաթթուների |ընդունում| | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշման մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կոսմետիկա. |ստանդարտի| | | | |
| |Մանրէաբանություն. |ընդունում| | | | |
| |Մանրէաբանական | | | | | |
| |հետազոտության | | | | | |
| |ընդհանուր ցուցումներ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կոսմետիկա. |ստանդարտի| | | | |
| |Մանրէաբանություն. |ընդունում| | | | |
| |Մեզոֆիլ աերոբ | | | | | |
| |մանրէների հաշվարկ և | | | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կոսմետիկա. |ստանդարտի| | | | |
| |Մանրէաբանություն. |ընդունում| | | | |
| |Fseudomonas | | | | | |
| |aeruginosa-ի | | | | | |
| |հայտնաբերում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կոսմետիկա. |ստանդարտի| | | | |
| |Մանրէաբանություն. |ընդունում| | | | |
| |Staphylococcus | | | | | |
| |aureus-ի հայտնաբերում| | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կոսմետիկա. |ստանդարտի| | | | |
| |Մանրէաբանություն. |ընդունում| | | | |
| |Escherichid coli-ի | | | | | |
| |հայտնաբերում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Դիզելային և |ստանդարտի| | | | |
| |բնակարանային |ընդունում| | | | |
| |ջերմամատակարարման | | | | | |
| |վառելիքներ. Սառը | | | | | |
| |ֆիլտրային խցանման | | | | | |
| |կետի որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Դիզելային վառելիք. |ստանդարտի| | | | |
| |Բարձր |ընդունում| | | | |
| |հաճախականությամբ | | | | | |
| |հետադարձ առաջընթաց | | | | | |
| |սարքի օգտագործմամբ | | | | | |
| |(HFRR) քսող | | | | | |
| |ունակության որոշում. | | | | | |
| |Մաս 1. Փորձարկման | | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Հեղուկ նավթամթերքներ.|ստանդարտի| | | | |
| |Միջին թորվածքներում |ընդունում| | | | |
| |աղտոտման որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Հեղուկ նավթամթերքներ.|ստանդարտի| | | | |
| |Միջին թորվածքներում |ընդունում| | | | |
| |յուղաթթվի մեթիլ եթերի| | | | | |
| |որոշում. Ինֆրակարմիր | | | | | |
| |սպեկտրաչափական մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. Պղտորման |ստանդարտի| | | | |
| |կետի որոշում |ընդունում| | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. Դիզելային|ստանդարտի| | | | |
| |վառելիքի |ընդունում| | | | |
| |բոցավառվելիության | | | | | |
| |որոշում. Ցետանային | | | | | |
| |թվի որոշման | | | | | |
| |շարժիչային մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. Դիզելային|ստանդարտի| | | | |
| |վառելիքում ալկիլ |ընդունում| | | | |
| |նիտրատի | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում. | | | | | |
| |Սպեկտրաչափական մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. |ստանդարտի| | | | |
| |Ածխածնային մնացորդի |ընդունում| | | | |
| |որոշում. Միկրո մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. |ստանդարտի| | | | |
| |Ավտոմոբիլային |ընդունում| | | | |
| |վառելիքներում ծծմբի | | | | | |
| |պարունակության | | | | | |
| |որոշում. | | | | | |
| |ՈՒլտրամանուշակագույն | | | | | |
| |ֆլուրեսցենտման մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. Ջրի |ստանդարտի| | | | |
| |պարունակության |ընդունում| | | | |
| |որոշում. Կարլ Ֆիշերի | | | | | |
| |կուլոնաչափական | | | | | |
| |տիտրման մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. Մոխրի |ստանդարտի| | | | |
| |պարունակության |ընդունում| | | | |
| |որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. Ճշգրիտ |ստանդարտի| | | | |
| |տվյալների որոշում և |ընդունում| | | | |
| |դրանց կիրառում | | | | | |
| |փորձարկման մեթոդների | | | | | |
| |նկատմամբ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. |ստանդարտի| | | | |
| |Օքսիդացման նկատմամբ |ընդունում| | | | |
| |միջին թորված | | | | | |
| |վառելիքների | | | | | |
| |կայունության որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. |ստանդարտի| | | | |
| |Թափանցիկ և ոչ |ընդունում| | | | |
| |թափանցիկ հեղուկներ. | | | | | |
| |Կինեմատիկական | | | | | |
| |մածուցիկության | | | | | |
| |որոշում և դինամիկ | | | | | |
| |մածուցիկության | | | | | |
| |հաշվարկում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. |ստանդարտի| | | | |
| |Նմուշառում ձեռքով |ընդունում| | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. Ավտոմատ |ստանդարտի| | | | |
| |նմուշառում |ընդունում| | | | |
| |խողովակաշարերից | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նավթամթերք. |ստանդարտի| | | | |
| |Մթնոլորտային ճնշման |ընդունում| | | | |
| |տակ թորման | | | | | |
| |բնութագրերի որոշում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Չմշակված նավթ և |ստանդարտի| | | | |
| |հեղուկ նավթամթերք. |ընդունում| | | | |
| |Խտության լաբորատոր | | | | | |
| |որոշում. Խտաչափի | | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Չմշակված նավթ և |ստանդարտի| | | | |
| |հեղուկ կամ պինդ |ընդունում| | | | |
| |նավթամթերք. Խտության | | | | | |
| |կամ հարաբերական | | | | | |
| |խտության որոշում | | | | | |
| |Մազանոթային խցանմամբ | | | | | |
| |խտաչափի և | | | | | |
| |աստիճանավորված | | | | | |
| |երկմազանոթային | | | | | |
| |խտաչափի մեթոդներ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Չմշակված նավթ և |ստանդարտի| | | | |
| |նավթամթերք. Խտության |ընդունում| | | | |
| |որոշում. Տատանվող | | | | | |
| |U-աձև խողովակի մեթոդ| | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ներկեր և լաքեր. |ստանդարտի| | | | |
| |Հետազոտում և |ընդունում| | | | |
| |նմուշների | | | | | |
| |նախապատրաստում | | | | | |
| |փորձաքննության | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ներկեր, լաքեր և |ստանդարտի| | | | |
| |հումք ներկերի և |ընդունում| | | | |
| |լաքերի համար. | | | | | |
| |Նմուշառում | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Լաբորատոր ամանեղեն. |ստանդարտի| | | | |
| |Բյուրետներ |ընդունում| | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Լաբորատոր ամանեղեն. |ստանդարտի| | | | |
| |Մեկ նիշով կաթոցիկներ |ընդունում| | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Բռնկման ջերմաստիճանի |ստանդարտի| | | | |
| |որոշում. Պենսկի- |ընդունում| | | | |
| |Մարտենսի փակ անոթի | | | | | |
| |մեթոդ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Բորասիլիկատային ապակի|ստանդարտի| | | | |
| |3,3. Բնութագրեր |ընդունում| | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Տեղեկատվական |ստանդարտի| | | | |
| |տեխնոլոգիաներ. |ընդունում| | | | |
| |Անվտանգության | | | | | |
| |ապահովման | | | | | |
| |մեխանիզմներ. | | | | | |
| |Տեղեկատվական | | | | | |
| |անվտանգության | | | | | |
| |կառավարման | | | | | |
| |համակարգեր. Պահանջներ| | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Տեղեկատվական |ստանդարտի| | | | |
| |տեխնոլոգիաներ. |ընդունում| | | | |
| |Անվտանգության | | | | | |
| |ապահովման | | | | | |
| |մեխանիզմներ. | | | | | |
| |Տեղեկատվության | | | | | |
| |անվտանգության | | | | | |
| |կառավարման գործնական | | | | | |
| |կանոններ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Նույնականացման |ստանդարտի| | | | |
| |քարտեր. Ինտեգրալային |ընդունում| | | | |
| |սխեմաներով կոնտակտ | | | | | |
| |քարտեր. Մաս 4. | | | | | |
| |Կազմակերպում, | | | | | |
| |անվտանգության և | | | | | |
| |փոխանակման համար | | | | | |
| |հրահանգներ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Վերաշրջանառության, |ստանդարտի| | | | |
| |կրկնակի օգտագործման |ընդունում| | | | |
| |կամ որպես ռադիոակտիվ | | | | | |
| |թափոն հեռացման համար | | | | | |
| |նախատեսված պինդ | | | | | |
| |նյութերի | | | | | |
| |ռադիոակտիվության | | | | | |
| |չափումներ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Թորվածքներ (սպիրտներ)|ստանդարտի| | | | |
| |մրգահատապտղային. |ընդունում| | | | |
| |Ընդհանուր տեխնիկական | | | | | |
| |պայմաններ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Խմիչքներ թունդ |ստանդարտի| | | | |
| |ալկոհոլային |ընդունում| | | | |
| |մրգահատապտղային. | | | | | |
| |Ընդհանուր տեխնիկական | | | | | |
| |պայմաններ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերքի |ստանդարտի| | | | |
| |անվտանգության |ընդունում| | | | |
| |կառավարման | | | | | |
| |համակարգեր. | | | | | |
| |Սննդամթերքի | | | | | |
| |անվտանգության | | | | | |
| |կառավարման | | | | | |
| |համակարգերի աուդիտ և | | | | | |
| |սերտիֆիկացում | | | | | |
| |իրականացնող | | | | | |
| |մարմիններին | | | | | |
| |ներկայացվող պահանջներ| | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սննդամթերքի |ստանդարտի| | | | |
| |անվտանգության |ընդունում| | | | |
| |կառավարման | | | | | |
| |համակարգեր. | | | | | |
| |Անասնակերի և սննդի | | | | | |
| |շղթայում | | | | | |
| |հետևելիությունը. | | | | | |
| |Համակարգի նախագծման | | | | | |
| |և ներդրման ընդհանուր| | | | | |
| |սկզբունքներ և | | | | | |
| |հիմնական պահանջներ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Շաքարի արտադրություն.|ստանդարտի| | | | |
| |Տերմիններ և |ընդունում| | | | |
| |սահմանումներ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ներկեր և լաքեր. |ստանդարտի| | | | |
| |Տերմիններ և |ընդունում| | | | |
| |սահմանումներ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Սուրճ և սուրճի |ստանդարտի| | | | |
| |արտադրատեսակներ. |ընդունում| | | | |
| |Բառարան | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կոնստրուկտորական |ստանդարտի| | | | |
| |փաստաթղթերի միասնական|ընդունում| | | | |
| |համակարգ. Շահագործման| | | | | |
| |փաստաթղթեր | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Կոնստրուկտորական |ստանդարտի| | | | |
| |փաստաթղթերի միասնական|ընդունում| | | | |
| |համակարգ. Շահագործման| | | | | |
| |փաստաթղթերի կատարման | | | | | |
| |կանոններ | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______|_______|_______|________|
| |Ստանդարտացման ազգային|ստանդարտի| | | | |
| |համակարգ. |ընդունում| | | | |
| |Ազգային ստանդարտների | | | | | |
| |մշակում | | | | | |
._________________________________________________________________________.
._________________________________________________________________________.
|Աշխատանք-| | |1 «Աշխա- | | X | X | X |
|ների | | |տանքի | | | | |
|ծավալը | | |վերջնական| | | | |
| | | |արդյուն- | | | | |
| | | |քը» սյու-| | | | |
| | | |նակում | | | | |
| | | |նշված | | | | |
| | | |փաստաթղթե| | | | |
| | | |րի փաթեթ | | | | |
|_________|__________|__________|_________|______|_______|_______|________|
|Միավորի | X | | | | X | X | X |
|արժեքը` | | | | | | | |
|ներառյալ | | | | | | | |
|ԱԱՀ-ն | | | | | | | |
|(հազ. | | | | | | | |
|դրամ) | | | | | | | |
|_________|__________|__________|_________|______|_______|_______|________|
|Ընդհանուր| X | | |4714.0|10606.0|17676.0|23568.0 |
|արժեքը` | | | | | | | |
|ներառյալ | | | | | | | |
|ԱԱՀ-ն | | | | | | | |
|(հազ. | | | | | | | |
|դրամ) | | | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______________|_______|________|
|Միջպետա- |1. Միջպետական և |ստանդարտ-| | | |
|կան և |միջազգային |ների | | | |
|միջազգա- |ստանդարտացման |նախագիծ | | | |
|յին ստան-|աշխատանքների | | | | |
|դարտացման|կազմակերպում` | | | | |
|աշխատանք-|1.1. Միջպետական | | | | |
|ներ |(ԳՕՍՏ) և միջազգային | | | | |
| |(ԻՍՕ), եվրոպական | | | | |
| |(ՍԵՆ) ստանդարտների | | | | |
| |նախագծերի | | | | |
| |փորձաքննության | | | | |
| |կազմակերպում | | | | |
|_________|_____________________|_________|______________|_______|________|
| |1.2. Միջպետական և |քվեարկու-| | | |
| |միջազգային |թյան | | | |
| |ստանդարտների |թերթիկներ| | | |
| |նախագծերի | | | | |
| |էլեկտրոնային | | | | |
| |քվեարկություն | | | | |
._________________________________________________________________________.
._________________________________________________________________________.
| |1.3. ԱՊՀ երկրների |ԱՊՀ ստան-| | | |
| |ստանդարտացման |դարտացման| | | |
| |միջպետական խորհրդի և |միջպետա- | | | |
| |Միջազգային |կան | | | |
| |ստանդարտացման |խորհրդի | | | |
| |կազմակերպության (ԻՍՕ)|որոշում | | | |
| |և Ստանդարտացման |և ԻՍՕ | | | |
| |Եվրոպական կոմիտեի |վեհաժողով| | | |
| |աշխատանքների | | | | |
| |կազմակերպում | | | | |
|_________|_____________________|_________|______________|_______|________|
|Աշխատանք-| | |1 («Աշխա-| | X | X | X |
|ների | | |տանքի | | | | |
|ծավալը | | |վերջնական| | | | |
| | | |արդյուն- | | | | |
| | | |քը» սյու-| | | | |
| | | |նակում | | | | |
| | | |նշված | | | | |
| | | |փաստաթղթե| | | | |
| | | |րի փաթեթ)| | | | |
|_________|__________|__________|_________|______|_______|_______|________|
|Միավորի | X | | | | X | X | X |
|արժեքը` | | | | | | | |
|ներառյալ | | | | | | | |
|ԱԱՀ-ն | | | | | | | |
|(հազ. | | | | | | | |
|դրամ) | | | | | | | |
|_________|__________|__________|_________|______|_______|_______|________|
|Ընդհանուր| X | | |1039.0|2338.0 |3897.0 |5196.0 |
|արժեքը` | | | | | | | |
|ներառյալ | | | | | | | |
|ԱԱՀ-ն | | | | | | | |
|(հազ. | | | | | | | |
|դրամ) | | | | | | | |
|_________|_____________________|_________|______________|_______|________|
|Ստանդարտ-|1. Ստանդարտացման |ստանդարտ-| | | |
|ների |ազգային ֆոնդի վարում`|ների | | | |
|ազգային |1.1. Ստանդարտացման |ազգային | | | |
|ֆոնդի |նորմատիվ փաստաթղթերի |ֆոնդի | | | |
|վարման և |ֆոնդի համալրում և |ստեղծում | | | |
|տեղեկատ- |հաշվառում | | | | |
|վական |1.2. Ընդունված | | | | |
|սպասարկ- |ազգային ստանդարտների | | | | |
|ման աշխա-|գրանցում | | | | |
|տանքներ |1.3. ՀՀ-ում գործող | | | | |
| |ազգային ստանդարտների | | | | |
| |ֆոնդի վարում | | | | |
|_________|_____________________|________________________|_______|________|
| |2. Տեղեկատվական |տեղեկատվական | | |
| |սպասարկման |սպասարկում | | |
| |աշխատանքների | | | |
| |կազմակերպում` | | | |
| |2.1. ՀՀ | | | |
| |կազմակերպությունների | | | |
| |տեղեկատվական | | | |
| |սպասարկում | | | |
| |2.2. «Ստանդարտ» | | | |
| |տեղեկատվական-որոնման | | | |
| |ավտոմատացման | | | |
| |համակարգի ներդրում | | | |
| |2.3. ՀՀ-ում գործող | | | |
| |ստանդարտների ամբողջ | | | |
| |տեքստի տվյալների | | | |
| |բազայի (էլեկտրոնային | | | |
| |տարբերակների) | | | |
| |ստեղծում, հաշվառում | | | |
| |և պահում | | | |
| |2.4. ՍՀԿ անդամ | | | |
| |երկրների տեղեկատվական| | | |
| |(հարցման) | | | |
| |կենտրոններին | | | |
| |համապատասխան | | | |
| |հարցումների | | | |
| |տրամադրում | | | |
| |2.5. Ազգային | | | |
| |ստանդարտների | | | |
| |կատալոգի, | | | |
| |եռամսյակային | | | |
| |տեղեկատուի | | | |
| |նախապատրաստում և | | | |
| |հրատարակում | | | |
._________________________________________________________________________.
._________________________________________________________________________.
|Աշխատանք-| | |1 («Աշխա-| | X | X | X |
|ների | | |տանքի | | | | |
|ծավալը | | |վերջնական| | | | |
| | | |արդյուն- | | | | |
| | | |քը» սյու-| | | | |
| | | |նակում | | | | |
| | | |նշված | | | | |
| | | |փաստաթղթե| | | | |
| | | |րի փաթեթ)| | | | |
|_________|__________|__________|_________|______|_______|_______|________|
|Միավորի | X | | | | X | X | X |
|արժեքը` | | | | | | | |
|ներառյալ | | | | | | | |
|ԱԱՀ-ն | | | | | | | |
|(հազ. | | | | | | | |
|դրամ) | | | | | | | |
|_________|__________|__________|_________|______|_______|_______|________|
|Ընդհանուր| X | | |2270.0|5108.0 |8514.0 |11352.0 |
|արժեքը` | | | | | | | |
|ներառյալ | | | | | | | |
|ԱԱՀ-ն | | | | | | | |
|(հազ. | | | | | | | |
|դրամ) | | | | | | | |
._________________________________________________________________________.
._________________________________________________________________________.
|Գնման ենթակա նյութերի անվանումները | Ֆինանսավորման ծավալը |
|_______________________________________|_________________________________|
| | |առաջին |առաջին |ինն | տարի |
| | |եռամսյակ|կիսամյակ|ամիս | |
|_________________________________|_____|________|________|_______|_______|
|1. Նյութեր | |177.0 |398.0 |663.0 |884.0 |
|(թուղթ, տոներ, քարթրիջ)` | | | | | |
|ներառյալ ԱԱՀ-ն (հազ. դրամ) | | | | | |
|_________________________________|_____|________|________|_______|_______|
| Ընդամենը` ներառյալ ԱԱՀ-ն | |8200.0 |18450.0 |30750.0|41000.0|
._________________________________________________________________________.