Սեղմել Esc փակելու համար:
ՍԱՀՄԱՆԱՄԵՐՁ ՏԱՐԱԾՔՆԵՐԻՑ ՆԵՐՄՈՒԾՎՈՂ ԳՅ...
Քարտային տվյալներ

Տեսակ
Գործում է
Ընդունող մարմին
Ընդունման ամսաթիվ
Համար

Գրանցման ամսաթիվ
ՈՒժի մեջ մտնելու ամսաթիվ
ՈՒժը կորցնելու ամսաթիվ
Ընդունման վայր
Սկզբնաղբյուր

Ժամանակագրական տարբերակ Փոփոխություն կատարող ակտ

Որոնում:
Բովանդակություն

Հղում իրավական ակտի ընտրված դրույթին X
irtek_logo

ՍԱՀՄԱՆԱՄԵՐՁ ՏԱՐԱԾՔՆԵՐԻՑ ՆԵՐՄՈՒԾՎՈՂ ԳՅՈՒՂԱՏՆՏԵՍԱԿԱՆ, ԱՆՏԱՌԱՅԻՆ ՈՒ ԳԵՂԱԶԱՐԴԱՅԻՆ ԲՈ ...

 

 

106.0262.191109

ԳՐԱՆՑՎԱԾ Է
ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ
ԱՐԴԱՐԱԴԱՏՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐՈՒԹՅԱՆ ԿՈՂՄԻՑ

                                      «19»        11            2009 Թ.

                                        ՊԵՏԱԿԱՆ ԳՐԱՆՑՄԱՆ ԹԻՎ 10609399

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԳՅՈՒՂԱՏՆՏԵՍՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐ ՀՐԱՄԱՆ

 

5 նոյեմբերի 2009 թվականի N 262-Ն

 

i

ՍԱՀՄԱՆԱՄԵՐՁ ՏԱՐԱԾՔՆԵՐԻՑ ՆԵՐՄՈՒԾՎՈՂ ԳՅՈՒՂԱՏՆՏԵՍԱԿԱՆ, ԱՆՏԱՌԱՅԻՆ ՈՒ ԳԵՂԱԶԱՐԴԱՅԻՆ ԲՈՒՅՍԵՐԻ ԵՎ ԲՈՒՍԱԿԱՆ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ԱՆՎԱՆԱՑԱՆԿԸ ԵՎ ՔԱՆԱԿՆԵՐԸ ՀԱՍՏԱՏԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

 

Ղեկավարվելով «Բուսասանիտարիայի մասին» Հայաստանի Հանրապետության օրենքի 20-րդ հոդվածի 3-րդ մասի դրույթներով`

 

ՀՐԱՄԱՅՈՒՄ ԵՄ`

 

Հաստատել սահմանամերձ տարածքներից ներմուծվող գյուղատնտեսական, անտառային ու գեղազարդային բույսերի և բուսական արտադրանքի անվանացանկը և քանակները` համաձայն հավելվածի:

 

Հավելված

ՀՀ գյուղատնտեսության նախարարի

2009 թվականի նոյեմբերի 5-ի

N 262-Ն հրամանի

 

ՍԱՀՄԱՆԱՄԵՐՁ ՏԱՐԱԾՔՆԵՐԻՑ ՆԵՐՄՈՒԾՎՈՂ ԳՅՈՒՂԱՏՆՏԵՍԱԿԱՆ, ԱՆՏԱՌԱՅԻՆ ՈՒ ԳԵՂԱԶԱՐԴԱՅԻՆ ԲՈՒՅՍԵՐԻ ԵՎ ԲՈՒՍԱԿԱՆ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ԱՆՎԱՆԱՑԱՆԿԸ ԵՎ ՔԱՆԱԿՆԵՐԸ ՀԱՍՏԱՏԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

 

Վրաստանի Մառնեուլի, Դմանիսի և Բոլնիսի շրջաններից`

 

.__________________________________________________________.

|Հ/հ|Բույսերի և  բուսական արտադրանքի|Քանակը        |Չափի   |

|   |անվանումը                      |(յուրաքանչյուր|միավորը|

|   |                               |տեսակից)      |       |

|___|_______________________________|______________|_______|

|1. |Տանձ                           |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|2. |Խնձոր                          |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|3. |Սերկևիլ                        |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|4. |Դեղձ                           |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|5. |Կեռաս                          |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|6. |Բալ                            |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|7. |Սալոր                          |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|8. |Հոն                            |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|9. |Արքայանարինջ (կարալյոկ)        |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|10.|Զկեռ                           |      100     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|11.|Մոշ                            |      100     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|12.|Ալոճ                           |      100     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|13.|Թութ                           |      100     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|14.|Թուզ                           |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|15.|Նուռ                           |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|16.|Ընկուզեղեն (ընկույզ, տխիլ)     |      100     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|17.|Բանջարաբոստանային մշակաբույսեր |      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|18.|Տաքդեղ (ծիծակ), թթու դրած ծիծակ|      200     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|19.|Մասուր                         |      100     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|20.|Սոխ, սխտոր                     |      500     |   կգ  |

|___|_______________________________|______________|_______|

|21.|Կանաչեղեն (կոտեմ, ռեհան, սամիթ,|      100     |   կգ  |

|   |մաղադանոս և  այլն)             |              |       |

|___|_______________________________|______________|_______|

|22.|Վաղահաս կարտոֆիլ               |      200     |   կգ  |

.__________________________________________________________.

 

Վրաստանի Ախալքալաքի և Նինոծմինդայի շրջաններից`

 

.__________________________________________________.

|Հ/հ|Բույսերի և  բուսական արտադրանքի|Քանակը|Չափի   |

|   |անվանումը                      |      |միավորը|

|___|_______________________________|______|_______|

|1. |Կարտոֆիլ                       |  500 |  կգ   |

|___|_______________________________|______|_______|

|2. |Ցորեն                          |  500 |  կգ   |

|___|_______________________________|______|_______|

|3. |Գարի                           |  500 |  կգ   |

|___|_______________________________|______|_______|

|4. |Վարսակ                         |  500 |  կգ   |

|___|_______________________________|______|_______|

|5. |Չոր խոտ                        |  500 |  կգ   |

|___|_______________________________|______|_______|

|6. |Սխտոր                          |  500 |  կգ   |

|___|_______________________________|______|_______|

|7. |Կաղամբ                         |  200 |  կգ   |

|___|_______________________________|______|_______|

|8. |Գազար                          |  100 |  կգ   |

|___|_______________________________|______|_______|

|9. |Սեղանի ճակնդեղ                 |  100 |  կգ   |

.__________________________________________________.

 

 

pin
Գյուղատնտեսության նախարարություն
05.11.2009
N 262-Ն
Հրաման