Սեղմել Esc փակելու համար:
ՍՏԱՆԴԱՐՏՆԵՐԻ ՄՇԱԿՄԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ...
Քարտային տվյալներ

Տեսակ
Գործում է
Ընդունող մարմին
Ընդունման ամսաթիվ
Համար

Ստորագրման ամսաթիվ
ՈՒժի մեջ մտնելու ամսաթիվ
ՈՒժը կորցնելու ամսաթիվ
Ընդունման վայր
Սկզբնաղբյուր

Ժամանակագրական տարբերակ Փոփոխություն կատարող ակտ

Որոնում:
Բովանդակություն

Հղում իրավական ակտի ընտրված դրույթին X
irtek_logo
 

ՍՏԱՆԴԱՐՏՆԵՐԻ ՄՇԱԿՄԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ 2012 ԹՎԱԿԱՆԻ ԾՐԱԳԻՐԸ ԵՎ ՍՏԱՆԴԱՐՏԱՑՄԱՆ 2012 ...

 

 

040.0504.280412

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅՈՒՆ

ՈՐՈՇՈՒՄ

 

19 ապրիլի 2012 թվականի N 504-Ն

 

ՍՏԱՆԴԱՐՏՆԵՐԻ ՄՇԱԿՄԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ 2012 ԹՎԱԿԱՆԻ ԾՐԱԳԻՐԸ ԵՎ ՍՏԱՆԴԱՐՏԱՑՄԱՆ 2012 ԹՎԱԿԱՆԻ ԱՇԽԱՏԱՆՔՆԵՐԻ ՑԱՆԿԸ ՀԱՍՏԱՏԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

(2-րդ մաս)

 

2012 ԹՎԱԿԱՆԻ ԾՐԱԳԻՐ ՍՏԱՆԴԱՐՏՆԵՐԻ ՄՇԱԿՄԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ

(2-րդ մաս)

 

|_____|______________|_______________|______|______|______|_______|_______|

|  1  |       2      |       3       |  4   |   5  |   6  |   7   |   8   |

|_____|______________|_______________|______|______|______|_______|_______|

|Ազգա-|Հավելույթներ  |Տորկրետբետոնի  |ստան  |      |      |       |       |

|յին  |բետոնների և   |հավելույթների  |դարտ- |      |      |       |       |

|ստան-|շաղախների     |սահմանումների  |ների  |      |      |       |       |

|դարտ-|համար. Մաս 5. |և  տեխնիկական  |մշա-  |      |      |       |       |

|ների |Տորկրետբետոնի |պահանջների,    |կում  |      |      |       |       |

|մշակ-|հավելա-       |մակնշումների   |      |      |      |       |       |

|ման  |նյութեր.      |ներդաշնակեցում |      |      |      |       |       |

|աշխա-|Սահմանումներ, |եվրոպական      |      |      |      |       |       |

|տանք-|տեխնիկական    |նորմերին`      |      |      |      |       |       |

|ներ  |պահանջներ,    |արտադրանքի     |      |      |      |       |       |

|     |համապատասխա-  |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |նություն,     |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |մակնշում և    |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |պիտակավորում  |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԵՆ    |               |      |      |      |       |       |

|     |934-5         |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Հավելույթներ  |Բետոնի և       |      |      |      |       |       |

|     |բետոնի և      |շինարարական    |      |      |      |       |       |

|     |շինարարական   |շաղախների համար|      |      |      |       |       |

|     |շաղախների     |հավելույթների  |      |      |      |       |       |

|     |համար. Մաս 6. |նմուշառման     |      |      |      |       |       |

|     |Նմուշառում.   |համապատասխա-   |      |      |      |       |       |

|     |Համապատասխա-  |նության        |      |      |      |       |       |

|     |նության       |հսկողության և  |      |      |      |       |       |

|     |հսկողություն  |համապատասխա-   |      |      |      |       |       |

|     |և  համապատաս- |նության        |      |      |      |       |       |

|     |խանության     |գնահատման      |      |      |      |       |       |

|     |գնահատում     |գործընթացի     |      |      |      |       |       |

|     |              |ներդաշնակեցում |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |եվրոպական      |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |նորմերին       |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԵՆ    |               |      |      |      |       |       |

|     |934-6         |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Հավելույթներ  |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |բետոնների և   |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |շինարարական   |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |շաղախների     |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |համար.        |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Փորձարկման    |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |մեթոդներ. Մաս |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |1. Փորձարկման |               |      |      |      |       |       |

|     |համար         |               |      |      |      |       |       |

|     |փորձանմուշային|               |      |      |      |       |       |

|     |բետոն և       |               |      |      |      |       |       |

|     |շինարարական   |               |      |      |      |       |       |

|     |շաղախ         |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԵՆ    |               |      |      |      |       |       |

|     |480-1         |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Հավելույթներ  |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |բետոնների և   |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |շինարարական   |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |շաղախների     |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |համար.        |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Փորձարկման    |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |մեթոդներ.     |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 2.        |               |      |      |      |       |       |

|     |Կապակցման     |               |      |      |      |       |       |

|     |տևողության    |               |      |      |      |       |       |

|     |որոշում       |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԵՆ    |               |      |      |      |       |       |

|     |480-2         |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|_____|______________|_______________|______|______|______|_______|_______|

|Ազգա-|Հավելույթներ  |Փորձարկման     |ստան- |      |      |       |       |

|յին  |բետոնների և   |մեթոդների      |դարտ- |      |      |       |       |

|ստան-|շինարարական   |ներդաշնակեցում`|ների  |      |      |       |       |

|դարտ-|շաղախների     |արտադրանքների  |մշա-  |      |      |       |       |

|ների |համար.        |մրցունակության |կում  |      |      |       |       |

|մշակ-|Փորձարկման    |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|ման  |մեթոդներ.     |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|աշխա-|Մաս 4.        |               |      |      |      |       |       |

|տանք-|Բետոնում      |               |      |      |      |       |       |

|ներ  |ջրանջատման    |               |      |      |      |       |       |

|     |որոշում       |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԵՆ    |               |      |      |      |       |       |

|     |480-4         |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Հավելույթներ  |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |բետոնների,    |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |շինարարական   |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |շաղախների     |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |համար.        |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Փորձարկման    |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |մեթոդներ. Մաս |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |5. Մազանոթային|               |      |      |      |       |       |

|     |ջրակլանման    |               |      |      |      |       |       |

|     |(աբսորբման)   |               |      |      |      |       |       |

|     |որոշում       |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԵՆ    |               |      |      |      |       |       |

|     |480-5         |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Թարմ          |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |պատրաստված    |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |բետոնե        |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |խառնուրդի     |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |փորձարկում.   |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 1.        |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |Նմուշառում    |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԵՆ    |               |      |      |      |       |       |

|     |12350-1       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Թարմ          |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |պատրաստված    |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |բետոնե        |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |խառնուրդի     |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |փորձարկում.   |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 2. Կոնի   |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |նստվածքի      |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |որոշում       |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԵՆ    |               |      |      |      |       |       |

|     |12350-2       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Թարմ          |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |պատրաստված    |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |բետոնե        |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |խառնուրդի     |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |փորձարկում.   |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 5.        |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |Տարահոսելիու- |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |թյան          |               |      |      |      |       |       |

|     |փորձարկում    |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԵՆ    |               |      |      |      |       |       |

|     |12350-5       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|_____|______________|_______________|______|______|______|_______|_______|

|Ազգա-|Թարմ          |Փորձարկման     |ստան  |      |      |       |       |

|յին  |պատրաստված    |մեթոդների      |դարտ- |      |      |       |       |

|ստան-|բետոնե        |ներդաշնակեցում`|ների  |      |      |       |       |

|դարտ-|խառնուրդի     |արտադրանքների  |մշա-  |      |      |       |       |

|ների |փորձարկում.   |մրցունակության |կում  |      |      |       |       |

|մշակ-|Մաս 7. Օդի    |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|ման  |պարունակու-   |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|աշխա-|թյուն.        |               |      |      |      |       |       |

|տանք-|Ճնշման        |               |      |      |      |       |       |

|ներ  |մեթոդներ      |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԵՆ    |               |      |      |      |       |       |

|     |12350-7       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Բետոնի        |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |փորձարկում.   |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 5. Պնդացած|ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |բետոնի հատկու-|արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |թյունները`    |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |բացի          |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |ամրությունից  |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |               |      |      |      |       |       |

|     |1920-5:2004   |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Հողի որակ.    |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |Հողի մանրէական|մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |կենսազանգվածի |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |որոշում       |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |              |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |               |      |      |      |       |       |

|     |14240-1:1997  |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Հողի որակ.    |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |Ցնդող հոտավետ |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |ու            |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |հալոգենացված  |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |ածխաջրերի և   |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |ընտրված       |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |եթերների      |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |գազաքրոմատա-  |               |      |      |      |       |       |

|     |գրաֆիկական    |               |      |      |      |       |       |

|     |քանակական     |               |      |      |      |       |       |

|     |որոշում.      |               |      |      |      |       |       |

|     |Մեթոդ`        |               |      |      |      |       |       |

|     |վիճակագրական  |               |      |      |      |       |       |

|     |ազատ          |               |      |      |      |       |       |

|     |տարածության   |               |      |      |      |       |       |

|     |կիրառմամբ     |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |               |      |      |      |       |       |

|     |22155:2011    |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Հողի որակ.    |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |Ընդհանուր     |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |ցիանիդի       |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |որոշում       |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |              |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |               |      |      |      |       |       |

|     |11262:2011    |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|_____|______________|_______________|______|______|______|_______|_______|

|Ազգա-|Հողի որակ.    |Փորձարկման     |ստան  |      |      |       |       |

|յին  |pH-ի որոշում  |մեթոդների      |դարտ- |      |      |       |       |

|ստան-|              |ներդաշնակեցում`|ների  |      |      |       |       |

|դարտ-|Ազգային       |արտադրանքների  |մշա-  |      |      |       |       |

|ների |ստանդարտի     |մրցունակության |կում  |      |      |       |       |

|մշակ-|մշակում ԻՍՕ   |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|ման  |10390:2005    |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|աշխա-|ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|տանք-|ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|ներ  |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Հողի որակ.    |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |Գազաքրոմատա-  |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |գրման միջոցով |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |ածխաջրածնի    |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |պարունակության|մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |որոշում C10-ից|բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |մինչև  C40    |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |տիրույթում    |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |               |      |      |      |       |       |

|     |16703:2004    |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Հողի որակ. Չոր|Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |այրումից հետո |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |օրգանական և   |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |ընդհանուր     |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |ածխածնի       |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |որոշում       |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |(տարրական     |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |վերլուծու-    |               |      |      |      |       |       |

|     |թյուն)        |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |               |      |      |      |       |       |

|     |10694:1995    |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Հողի որակ.    |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |Ընտրված       |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |անագօրգանական |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |միացություն-  |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |ների որոշում. |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Գազաքրոմատա-  |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |գրման մեթոդ   |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |               |      |      |      |       |       |

|     |23161:2009    |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Հողի որակ.    |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |Հերբիցիդների  |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |որոշում. ՈՒՄ  |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |հայտնաբերմամբ |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |բարձրարդյու-  |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |նավետ հեղուկ  |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |քրոմատագրման  |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |(ԲԱՀՔ) մեթոդ  |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |               |      |      |      |       |       |

|     |11264:2005    |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|_____|______________|_______________|______|______|______|_______|_______|

|Ազգա-|Էկոլոգիական   |Էկոլոգիական    |ստան  |      |      |       |       |

|յին  |կառավարում.   |գնահատման և    |դարտ- |      |      |       |       |

|ստան-|Տեղամասերի և  |վերահսկողության|ների  |      |      |       |       |

|դարտ-|կազմակերպու-  |աշխատանքների   |մշա-  |      |      |       |       |

|ների |թյունների     |խթանում        |կում  |      |      |       |       |

|մշակ-|էկոլոգիական   |               |      |      |      |       |       |

|ման  |գնահատում     |               |      |      |      |       |       |

|աշխա-|              |               |      |      |      |       |       |

|տանք-|Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|ներ  |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |               |      |      |      |       |       |

|     |14015         |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Էկոլոգիական   |Էկոլոգիական    |      |      |      |       |       |

|     |կառավարման    |համակարգերի    |      |      |      |       |       |

|     |համակարգեր.   |ներդրման       |      |      |      |       |       |

|     |Էկոլոգիական   |աշխատանքների   |      |      |      |       |       |

|     |կառավարման    |աջակցում       |      |      |      |       |       |

|     |համակարգի     |               |      |      |      |       |       |

|     |փուլային      |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդրման      |               |      |      |      |       |       |

|     |ուղեցույց`    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներառյալ      |               |      |      |      |       |       |

|     |էկոլոգիական   |               |      |      |      |       |       |

|     |բնութագրերի   |               |      |      |      |       |       |

|     |գնահատումը    |               |      |      |      |       |       |

|     |              |               |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |               |      |      |      |       |       |

|     |14005:2010    |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Ձու հավի.     |Հավի ձվի       |      |      |      |       |       |

|     |Տեխնիկական    |մատակարարման   |      |      |      |       |       |

|     |պայմաններ     |և  որակի       |      |      |      |       |       |

|     |              |հսկողության    |      |      |      |       |       |

|     |ՀՍՏ 182-99    |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |ազգային       |սահմանում`     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |վերանայում ԵՍԵ|բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |ՄԱԿ ԵԳԳ       |նպատակով       |      |      |      |       |       |

|     |(EGG)-1       |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |պահանջներին   |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Սննդամթերքում |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |դիօքսինի      |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |որոշում       |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |              |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |մշակում EC    |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |1883/2006     |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |եվրոպական     |սննդամթերքի    |      |      |      |       |       |

|     |դիրեկտիվի     |անվտանգության  |      |      |      |       |       |

|     |պահանջներին   |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |              |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |              |համար          |      |      |      |       |       |

|_____|______________|_______________|______|______|______|_______|_______|

|Ազգա-|Պանիր և       |Փորձարկման     |ստան  |      |      |       |       |

|յին  |պանրամթերք.   |մեթոդների      |դարտ- |      |      |       |       |

|ստան-|Կիտրոնաթթվի   |ներդաշնակեցում`|ների  |      |      |       |       |

|դարտ-|պարունակության|պանրի          |մշա-  |      |      |       |       |

|ների |որոշում.      |մրցունակության |կում  |      |      |       |       |

|մշակ-|Ֆերմենտացման  |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|ման  |մեթոդ         |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|աշխա-|              |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|տանք-|Ազգային       |կաթի,          |      |      |      |       |       |

|ներ  |ստանդարտի     |կաթնամթերքի և  |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |դրանց          |      |      |      |       |       |

|     |/ՏՍ 2963-2006 |արտադրությանը  |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |              |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |              |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |              |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |              |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |              |համար          |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Քաղցր խտացրած |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |կաթ. Սախարոզի |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |պարունակության|ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |որոշում       |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |              |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |2911-2004     |կաթի,          |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |կաթնամթերքի և  |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |դրանց          |      |      |      |       |       |

|     |              |արտադրությանը  |      |      |      |       |       |

|     |              |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |              |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |              |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |              |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |              |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |              |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |              |համար          |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Կաթ. Ընդհանուր|Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |ֆոսֆատի       |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |պարունակության|ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |որոշում.      |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |Մոլեկուլային  |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |աբսորբման     |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |սպեկտրաչափական|նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |մեթոդ         |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |              |կաթի,          |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |կաթնամթերքի և  |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |դրանց          |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |արտադրությանը  |      |      |      |       |       |

|     |9874-2006     |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |              |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |              |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |              |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |              |համար          |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Կաթ,          |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |կաթնամթերք և  |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |մանկական      |ներդաշնա-      |      |      |      |       |       |

|     |կաթնային      |կեցում`        |      |      |      |       |       |

|     |խառնուրդներ.  |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |Մելամինի և    |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |ցիանուրական   |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |թթվի քանակական|նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |LC-MS/MS      |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |մեթոդով       |կաթի,          |      |      |      |       |       |

|     |որոշման       |կաթնամթերքի և  |      |      |      |       |       |

|     |ցուցումներ    |դրանց          |      |      |      |       |       |

|     |              |արտադրությանը  |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |15495-2010    |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |              |համար          |      |      |      |       |       |

|_____|______________|_______________|______|______|______|_______|_______|

|Ազգա-|Չոր յուղազերծ |Փորձարկման     |ստան- |      |      |       |       |

|յին  |կաթ.          |մեթոդների      |դարտ- |      |      |       |       |

|ստան-|Բարձրարդյու-  |ներդաշնակեցում`|ների  |      |      |       |       |

|դարտ-|նավետ         |արտադրանքների  |մշա-  |      |      |       |       |

|ների |հեղուկային    |մրցունակության |կում  |      |      |       |       |

|մշակ-|քրոմատագրման  |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|ման  |մեթոդով D     |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|աշխա-|վիտամինի      |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|տանք-|որոշում       |կաթի,          |      |      |      |       |       |

|ներ  |              |կաթնամթերքի և  |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |դրանց          |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |արտադրությանը  |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |4892-2002     |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |              |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |              |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |              |համար          |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Չոր յուղազերծ |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |կաթ. A        |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |վիտամինի      |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |որոշում.      |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 1.        |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Գունաչափական  |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |մեթոդ         |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |              |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |կաթի,          |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |կաթնամթերքի և  |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |դրանց          |      |      |      |       |       |

|     |12080-1-2009  |արտադրությանը  |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |              |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |              |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |              |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |              |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |              |համար          |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Մրգեր,        |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |բանջարեղեն և  |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |դրանց         |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |վերամշակման   |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |մթերքներ.     |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Կարոտինի      |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |պարունակության|նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |որոշում. Մաս  |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |2. Սովորական  |հյութերին և    |      |      |      |       |       |

|     |մեթոդ         |հյութամթերք-   |      |      |      |       |       |

|     |              |ներին          |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |6558-2-1992   |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |              |համար          |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Մրգերի և      |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |բանջարեղենի   |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |վերամշակման   |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |մթերքներ.     |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |Բենզոական թթվի|մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |որոշում.      |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |              |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |հյութերին և    |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |հյութամթերք-   |      |      |      |       |       |

|     |5518-2003     |ներին          |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |              |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |              |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |              |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |              |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |              |համար          |      |      |      |       |       |

|_____|______________|_______________|______|______|______|_______|_______|

|Ազգա-|Մրգային և     |Փորձարկման     |ստան- |      |      |       |       |

|յին  |բանջարեղենային|մեթոդների      |դարտ- |      |      |       |       |

|ստան-|հյութեր.      |ներդաշնակեցում`|ների  |      |      |       |       |

|դարտ-|Խաղողի        |արտադրանքների  |մշա-  |      |      |       |       |

|ների |հյութում      |մրցունակության |կում  |      |      |       |       |

|մշակ-|գինեթթվի      |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|ման  |որոշում.      |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|աշխա-|Բարձրարդյու-  |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|տանք-|նավետ         |հյութերին և    |      |      |      |       |       |

|ներ  |հեղուկային    |հյութամթերք-   |      |      |      |       |       |

|     |քրոմատագրման  |ներին          |      |      |      |       |       |

|     |մեթոդ         |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |              |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԵՆ    |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |12137-1997    |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |համար          |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Խնձորի հյութ. |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |Խնձորի խտացված|մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |հյութ         |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |պարունակող    |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |ըմպելիքներ.   |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |Պալուտինի     |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |պարունակության|նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |որոշում.      |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 1.        |հյութերին և    |      |      |      |       |       |

|     |Բարձրարդյու-  |հյութամթերք-   |      |      |      |       |       |

|     |նավետ         |ներին          |      |      |      |       |       |

|     |հեղուկային    |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |քրոմատագրման  |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |մեթոդ         |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |              |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |համար          |      |      |      |       |       |

|     |8128-1-1993   |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Խնձորի հյութ. |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |Խնձորի խտացված|մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |հյութ և       |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |խնձորի հյութ  |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |պարունակող    |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |ըմպելիքներ.   |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |Պատուլինի     |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |պարունակության|ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |որոշում.      |հյութերին և    |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 2.        |հյութամթերք-   |      |      |      |       |       |

|     |Նրբաշերտ      |ներին          |      |      |      |       |       |

|     |քրոմատագրման  |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |մեթոդ         |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |              |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |8128-2-1993   |համար          |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Պտուղ -       |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |բանջարեղենի   |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |վերամշակումից |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |ստացված մթերք.|արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |Ասկորբինաթթվի |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |որոշում.      |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 1.        |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |Ստուգիչ մեթոդ |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |              |հյութերին և    |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |հյութամթերք-   |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |ներին          |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |6557-1-1986   |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |              |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |              |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |              |համար          |      |      |      |       |       |

|_____|______________|_______________|______|______|______|_______|_______|

|Ազգա-|Պտուղ -       |Փորձարկման     |ստան  |      |      |       |       |

|յին  |բանջարեղենի   |մեթոդների      |դարտ- |      |      |       |       |

|ստան-|վերամշակումից |ներդաշնակեցում`|ների  |      |      |       |       |

|դարտ-|ստացված մթերք.|արտադրանքների  |մշա-  |      |      |       |       |

|ների |Ասկորբինաթթվի |մրցունակության |կում  |      |      |       |       |

|մշակ-|որոշում.      |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|ման  |Մաս 2.        |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|աշխա-|Սովորական     |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|տանք-|մեթոդ         |հյութերին և    |      |      |      |       |       |

|ներ  |              |հյութամթերք-   |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |ներին          |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |6557-2-1986   |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |              |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |              |համար          |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Ջրի որակ.     |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |Մակերևութային |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |ջրերում և     |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |կեղտաջրերում  |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |կղանքային     |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |ստրեպտոկոկերի |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |հայտնաբերում  |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |և  հաշվարկ.   |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 1. Հեղուկ |շշալցված       |      |      |      |       |       |

|     |միջավայրում   |հանքային ջրերին|      |      |      |       |       |

|     |մանրաչափա-    |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |վորման մեթոդ  |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |(առավել       |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |հավանական     |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |քանակ)        |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |              |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |համար          |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |               |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |               |      |      |      |       |       |

|     |7899-1-1988   |               |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |               |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Ջրի որակ.     |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |Մակերևութային |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |ջրերում և     |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |կեղտաջրերում  |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |կղանքային     |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |ստրեպտոկոկերի |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |հայտնաբերում  |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |և  հաշվարկ.   |ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 2. Թաղանթի|շշալցված       |      |      |      |       |       |

|     |միջոցով զտման |հանքային ջրերին|      |      |      |       |       |

|     |մեթոդ         |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |              |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |7899-2-2000   |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |համար          |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |               |      |      |      |       |       |

|     |______________|_______________|      |      |      |       |       |

|     |Ջրի որակ.     |Փորձարկման     |      |      |      |       |       |

|     |Escherichia   |մեթոդների      |      |      |      |       |       |

|     |coli և        |ներդաշնակեցում`|      |      |      |       |       |

|     |կոլիֆորմ      |արտադրանքների  |      |      |      |       |       |

|     |բակտերիաների  |մրցունակության |      |      |      |       |       |

|     |հայտնաբերում  |բարձրացման     |      |      |      |       |       |

|     |և  գնահատում. |նպատակով,      |      |      |      |       |       |

|     |Մաս 1. Թաղանթի|ինչպես նաև     |      |      |      |       |       |

|     |միջոցով զտման |շշալցված       |      |      |      |       |       |

|     |մեթոդ         |հանքային ջրերին|      |      |      |       |       |

|     |              |ներկայացվող    |      |      |      |       |       |

|     |Ազգային       |պահանջների     |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտի     |տեխնիկական     |      |      |      |       |       |

|     |մշակում ԻՍՕ   |կանոնակարգի    |      |      |      |       |       |

|     |9308-1-2000   |կատարումն      |      |      |      |       |       |

|     |ստանդարտին    |ապահովելու     |      |      |      |       |       |

|     |ներդաշնակ     |համար          |      |      |      |       |       |

|_____|______________|_______________|______|______|______|_______|_______|

 

------------------------------------------------------

ԻՐՏԵԿ - շարունակությունը հաջորդ մասում

 

 

pin
ՀՀ կառավարություն
19.04.2012
N 504-Ն
Որոշում