Սեղմել Esc փակելու համար:
ԱՇԽԱՐՀԱԳՐԱԿԱՆ ՆՇՈՒՄՈՎ ԳԻՆԻՆԵՐԻ, ՀԱՅԿԱ...
Քարտային տվյալներ

Տեսակ
Գործում է
Ընդունող մարմին
Ընդունման ամսաթիվ
Համար

Գրանցման ամսաթիվ
ՈՒժի մեջ մտնելու ամսաթիվ
ՈՒժը կորցնելու ամսաթիվ
Ընդունման վայր
Սկզբնաղբյուր

Ժամանակագրական տարբերակ Փոփոխություն կատարող ակտ

Որոնում:
Բովանդակություն

Հղում իրավական ակտի ընտրված դրույթին X
irtek_logo
 

ԱՇԽԱՐՀԱԳՐԱԿԱՆ ՆՇՈՒՄՈՎ ԳԻՆԻՆԵՐԻ, ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԿՈՆՅԱԿԻ ԵՎ ԿՈՆՅԱԿԻ ՍՊԻՐՏՆԵՐԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅ ...

 

 

106.0213.131017

ԳՐԱՆՑՎԱԾ Է
ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ
ԱՐԴԱՐԱԴԱՏՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐՈՒԹՅԱՆ ԿՈՂՄԻՑ

                                      «13»        10            2017 Թ.

                                        ՊԵՏԱԿԱՆ ԳՐԱՆՑՄԱՆ ԹԻՎ 10617402

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԳՅՈՒՂԱՏՆՏԵՍՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐ ՀՐԱՄԱՆ

 

3 հոկտեմբերի 2017 թվականի N 213-Ն

 

ԱՇԽԱՐՀԱԳՐԱԿԱՆ ՆՇՈՒՄՈՎ ԳԻՆԻՆԵՐԻ, ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԿՈՆՅԱԿԻ ԵՎ ԿՈՆՅԱԿԻ ՍՊԻՐՏՆԵՐԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ՀԱՄԱՐ ՆԱԽԱՏԵՍՎԱԾ ԽԱՂՈՂԻ, ՀՈՒՄՔԻ, ՊԱՏՐԱՍՏԻ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ՄՆԱՑՈՐԴՆԵՐԻ, ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ԵՎ ՇՐՋԱՆԱՌՈՒԹՅԱՆ ՓՈՒԼԵՐՈՒՄ ԴՐԱՆՑ ՇԱՐԺԻ ԵՎ ՊԱՏՐԱՍՏԻ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ՍՏԱՑՄԱՆ ՈՒ ԻՐԱՑՄԱՆ ՔԱՆԱԿՆԵՐԻ ՀԱՇՎԱՌՄԱՆ ՓԱՍՏԱԹՂԹԵՐԻ ՁԵՎԵՐԸ ՀԱՍՏԱՏԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

 

Ղեկավարվելով «Խաղողի հումքով ոգելից խմիչքների մասին» Հայաստանի Հանրապետության օրենքի 17-րդ և 23-րդ հոդվածների 3-րդ մասերով.

 

ՀՐԱՄԱՅՈՒՄ ԵՄ`

 

1. Հաստատել`

1) աշխարհագրական նշումով գինիների արտադրության համար նախատեսված խաղողի, հումքի, պատրաստի արտադրանքի մնացորդների, արտադրության և շրջանառության փուլերում դրանց շարժի և պատրաստի արտադրանքի ստացման ու իրացման քանակների հաշվառման փաստաթղթերի ձևերը` համաձայն N 1 հավելվածի,

2) հայկական կոնյակի և հայկական կոնյակի սպիրտների արտադրության համար նախատեսված խաղողի, հումքի, պատրաստի արտադրանքի մնացորդների, արտադրության և շրջանառության փուլերում դրանց շարժի և պատրաստի արտադրանքի ստացման ու իրացման քանակների հաշվառման փաստաթղթերի ձևերը` համաձայն N 2 հավելվածի:

2. Սույն հրամանի 1-ին կետի 1-ին և 2-րդ ենթակետերով հաստատված ձևերում խաղողի հումքով ոգելից խմիչքների արտադրությամբ զբաղվող տնտեսավարողներն` ըստ անհրաժեշտության կարող են լրացնել նաև այլ տվյալներ կամ տեղեկություններ` պահպանելով ձևերում նախատեսված ցուցանիշների արտացոլումը:

3. Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության նախարարության աշխատակազմի ագրովերամշակման զարգացման վարչության պետ Գ. Ղազարյանին` սույն հրամանը սահմանված կարգով ներկայացնել Հայաստանի Հանրապետության արդարադատության նախարարություն` պետական գրանցման:

4. Սույն հրամանի կատարման նկատմամբ հսկողությունը վերապահել նախարարի տեղակալ Ռ. Մակարյանին:

5. Սույն հրամանն ուժի մեջ է մտնում 2018 թվականի հունվարի 1-ից:

 

Հավելված N 1

ՀՀ գյուղատնտեսության նախարարի

3 հոկտեմբերի 2017 թ.

N 213-Ն հրամանի

 

ՁԵՎԵՐ

ԱՇԽԱՐՀԱԳՐԱԿԱՆ ՆՇՈՒՄՈՎ ԳԻՆԻՆԵՐԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ՀԱՄԱՐ ՆԱԽԱՏԵՍՎԱԾ ԽԱՂՈՂԻ, ՀՈՒՄՔԻ, ՊԱՏՐԱՍՏԻ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ՄՆԱՑՈՐԴՆԵՐԻ, ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ԵՎ ՇՐՋԱՆԱՌՈՒԹՅԱՆ ՓՈՒԼԵՐՈՒՄ ԴՐԱՆՑ ՇԱՐԺԻ ԵՎ ՊԱՏՐԱՍՏԻ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ՍՏԱՑՄԱՆ ՈՒ ԻՐԱՑՄԱՆ ՔԱՆԱԿՆԵՐԻ ՀԱՇՎԱՌՄԱՆ ՓԱՍՏԱԹՂԹԵՐԻ

 

Ձև N 1

 

ԳՐԱՆՑԱՄԱՏՅԱՆ

 

աշխարհագրական նշումով գինիների արտադրության համար նախատեսված 20__ թվականի խաղողի մթերման ծավալների

 

_____________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

._________________________________________________________________________.

|Ամսաթիվը|    Գնված            |Սեփական արտադրության |Միջին      |Խաղողը  |

|        |_____________________|_____________________|շաքարայ-   |հանձնողի|

|        |քանակը|խաղողի|պայմա- |քա- |խաղողի|ծագման   |նությունն, |անուն,  |

|        |/կգ/  |սորտը |նագրի  |նակը|սորտը |վայրը    |ըստ խաղողի |ազգանուն|

|        |      |և     |համարը,|/կգ/|և     |         |սորտերի /%/|        |

|        |      |գույնը|ծագման |    |գույնը|         |           |        |

|        |      |      |վայրը  |    |      |         |           |        |

|________|______|______|_______|____|______|_________|___________|________|

|   1    |   2  |   3  |   4   |  5 |   6  |    7    |    8      |  9     |

|________|______|______|_______|____|______|_________|___________|________|

|օր/ամիս |      |      |       |    |      |         |           |        |

|________|______|______|_______|____|______|_________|___________|________|

|օր/ամիս |      |      |       |    |      |         |           |        |

|________|______|______|_______|____|______|_________|___________|________|

|օր/ամիս |      |      |       |    |      |         |           |        |

|________|______|______|_______|____|______|_________|___________|________|

|________|______|______|_______|____|______|_________|___________|________|

|________|______|______|_______|____|______|_________|___________|________|

|Ընդամենը|      |      |       |    |      |         |           |        |

|________|______|______|_______|____|______|_________|___________|________|

|այդ     |      |      |       |    |      |         |           |        |

|թվում`  |      |      |       |    |      |         |           |        |

|ըստ     |      |      |       |    |      |         |           |        |

|խաղողի  |      |      |       |    |      |         |           |        |

|սորտերի |      |      |       |    |      |         |           |        |

._________________________________________________________________________.

 

Մթերման պատասխանատու անձ _______________________________________

Հաշվապահ _______________________________________________________

Լաբորատորիայի պատասխանատու _____________________________________

 

Ձև N 2

 

ՀԱՇՎԵՏՎՈՒԹՅՈՒՆ

 

մթերված խաղողի, ստացված մնացորդների և արտադրված քաղցուի ամսական

ծավալների մասին

 

_____________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

Հաստատում եմ`

________________________________

                                   պաշտոնատար անձի պաշտոնը, անուն,

                                   ազգանուն, ստորագրություն

 

Ամսաթիվ ________________________

 

._________________________________________________________________.

|Ամսաթիվը    |    Խաղող        |  Արտադրված քաղցու   |Ստացված չանչ|

|            |_________________|_____________________|և  ջեջա /կգ/|

|            |մթերված|միջին    |/դալ/|/կգ/|միջին     |            |

|            |քանակը |շաքարայ- |     |    |շաքարայ-  |            |

|            |/կգ/   |նությունը|     |    |նությունը |            |

|            |       |/%/      |     |    |/%/       |            |

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|    1       |   2   |    3    |  4  | 5  |    6     |       7    |

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|օր/ամիս/տարի|       |         |     |    |          |            |

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|օր/ամիս/տարի|       |         |     |    |          |            |

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|օր/ամիս/տարի|       |         |     |    |          |            |

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|Ընդամենը    |       |         |     |    |          |            |

._________________________________________________________________.

 

1) 1-ին սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ ամսվա ընթացքում կատարված խաղողի մթերումների ամսաթվերը,

2) 2-րդ սյունակի տողերում լրացվում են մթերված խաղողի քանակներն` ըստ օրերի,

3) 3-րդ սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ օրը մթերված խաղողի միջին շաքարայնությունը, որը որոշվում է հետևյալ կերպ` տվյալ օրը մթերված խաղողի յուրաքանչյուր խմբաքանակի քաշը բազմապատկվում են այդ խմբաքանակի միջին շաքարայնությամբ, ստացված արտադրյալների գումարը բաժանվում է տվյալ օրը մթերված խաղողի ամբողջ քանակության վրա,

4) 4-րդ սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ օրվա ընթացքում արտադրված քաղցուի ծավալը (դեկալիտրով` դալով արտահայտված),

5) 5-րդ սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ օրվա ընթացքում արտադրված քաղցուի ծավալը կամ 4-րդ սյունակի տվյալ տողի թիվը բազմապատկած արտադրված քաղցուի միջին շաքարայնությանը համապատասխանող խտության տասնապատիկով,

6) 6-րդ սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ օրվա ընթացքում արտադրված քաղցուի միջին շաքարայնությունը: Քաղցուի խտությունից կախված գործակիցներն, ըստ աերոմետրի ցուցմունքների տրված են սույն հավելվածի N 1 աղյուսակում,

7) 7-րդ սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ օրը մթերված խաղողի մշակումից ստացված մնացորդների (չանչ + ջեջա) քանակը,

8) Ընդամենը տողի`

ա) 2-րդ սյունակը կազմում է տվյալ սյունակի տողերի թվերի գումարը,

բ) 3-րդ սյունակը լրացվում է հետևյալ կերպ` յուրաքանչյուր օրվա մթերված խաղողի քանակը բազմապատկվում է տվյալ օրվա խաղողի միջին շաքարայնությամբ, ստացված արտադրյալների գումարը բաժանվում է տվյալ ամսվա ընթացքում մթերված խաղողի ամբողջ քանակության վրա,

գ) 4-րդ սյունակը կազմում է տվյալ սյունակի տողերի թվերի գումարը,

դ) 5-րդ սյունակը կազմում է տվյալ սյունակի տողերի թվերի գումարը,

ե) 6-րդ սյունակը լրացվում է հետևյալ կերպ` յուրաքանչյուր օրվա արտադրված քաղցուի ծավալը բազմապատկվում է տվյալ օրը արտադրված քաղցուի միջին շաքարայնությամբ, ստացված արտադրյալների գումարը բաժանվում է տվյալ ամսվա ընթացքում արտադրված քաղցուի ամբողջ քանակության վրա,

զ) 7-րդ սյունակը կազմում է տվյալ սյունակի տողերի թվերի գումարը:

 

Մթերման պատասխանատու անձ _____________________________________________

Հաշվապահ ______________________________________________________________

Քաղցուների խմորման պատասխանատու ______________________________________

Լաբորատորիայի պատասխանատու ___________________________________________

 

Ձև N 3

 

ԱԿՏ

գինենյութից նստվածքների անջատման

 

_____________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

Հաստատում եմ`

________________________________

                                   պաշտոնատար անձի պաշտոնը, անուն,

                                   ազգանուն, ստորագրություն

 

Ամսաթիվ ________________________

 

.________________________________________________________________________

|Վերցված է վերալցման (մզում)  |Ստացված գինենյութը                       |

|_____________________________|_________________________________________|

|տա|գինե|քանակու|ցուցանիշները |տա|քանա-|ջեր-|ուղըղ|հաշվարկ|ցուցանիշները |

|րա|նյու|թյունը |_____________|րա|կու- |մաս-|ման  |ված    |_____________|

|յի|թի  |տվյալ  |սպիրտ|շաքար  |յի|թյու |տիճա|գոր- |քանակու|սպիրտ|շաքար  |

|տե|անվա|ջերմաս-|/ծավ.|/գ/    |տե|նը   |նը  |ծակից|թյունը |/ծավ.|/գ/    |

|սա|նու-|տիճա-  |%/   |100 մլ/|սա|/դալ/|/oC/|     |Ցելսիու|%/   |100 մլ/|

|կը|մը  |նում   |     |       |կը|     |    |     |սի 20  |     |       |

|N |    |/դալ/  |     |       |N |     |    |     |աստիճա-|     |       |

|  |    |       |     |       |  |     |    |     |նում   |     |       |

|__|____|_______|_____|_______|__|_____|____|_____|_______|_____|_______|

| 1|  2 |   3   |  4  |   5   |6 |  7  | 8  |  9  |  10   | 11  |  12   |

|__|____|_______|_____|_______|__|_____|____|_____|_______|_____|_______|

|__|____|_______|_____|_______|__|_____|____|_____|_______|_____|_______|

|__|____|_______|_____|_______|__|_____|____|_____|_______|_____|_______|

.________________________________________________________________________

_______________________________.

|Ստացված մնացորդը              |

|______________________________|

|քանա-|ցուցանիշները            |

|կու- |________________________|

|թյու |սպիրտ|շաքար  |հարաբերա- |

|նը   |/ծավ.|/գ/    |կան խտու- |

|/դալ/|%/   |100 մլ/|թյունը    |

|     |     |       |20/4      |

|     |     |       |          |

|     |     |       |          |

|_____|_____|_______|__________|

|  13 |  14 |  15   |   16     |

|_____|_____|_______|__________|

|_____|_____|_______|__________|

|_____|_____|_______|__________|

_______________________________.

 

Էթիլային սպիրտի խտության ուղղման գործակիցները Ցելսիուսի 20 աստիճանի համար տրված են սույն հավելվածի N 2 աղյուսակում

 

Արտադրամասի պատասխանատու ______________________________________

Լաբորատորիայի պատասխանատու _____________________________________

Տեխնոլոգ ____________________________________________

Հաշվապահ __________________________________________

 

Ձև N 4

 

_____________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

ՄԱՏՅԱՆ

գինենյութի և մնացորդների շարժի հաշվառման

 

Գինեգործական արտադրանքի (մնացորդի) անվանումը_______________________

Բերքի տարեթիվը ___________________ Չափի միավոր ____________________

 

.__________________________________________________________________.

|Ամսա-|Փաստա-|ՈՒմից է   |Ցուցանիշները      |Մուտք|Ելք|Պահպանման|Մնա|

|թիվը |թղթի  |ընդունվել |__________________|     |   |ընթացքում|ցոր|

|     |համարը|կամ ում է |սպիրտ|շաքար |տիտըր|     |   |առաջացած |դը |

|     |      |առաքվել   |/ծավ.|/գ/   |վող  |     |   |բնական   |   |

|     |      |խմբաքանակը|%/   |100մլ/|թթվու|     |   |կորուստ- |   |

|     |      |          |     |      |թյուն|     |   |ները     |   |

|     |      |          |     |      |/գ/լ/|     |   |         |   |

|_____|______|__________|_____|______|_____|_____|___|_________|___|

|  1  |   2  |     3    |  4  |  5   | 6   | 7   | 8 |   9     | 10|

|_____|______|__________|_____|______|_____|_____|___|_________|___|

|_____|______|__________|_____|______|_____|_____|___|_________|___|

|_____|______|__________|_____|______|_____|_____|___|_________|___|

.__________________________________________________________________.

 

Գինեգործական արտադրանքի (մնացորդի) նյութական պատասխանատու ____________

Հաշվապահ _______________________________

 

Ձև N 5

______________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

Հաստատում եմ`

________________________________

                                       պաշտոնատար անձի պաշտոնը, անուն,

                                       ազգանուն, ստորագրություն

 

Ամսաթիվ ________________________

 

ԱԿՏ

կուպաժի

_____________________________________

                     գինու կամ գինենյութի անվանումը

 

Սխեմա N __________ Տարողություն N __________ Արտադրամաս N _________

 

._________________________________________________________________________.

|Հ/հ|Կուպաժի  |Տարո- |Չափի |Հաշ|Ծավալը|Ցուցանիշները     |Ընդհանուր        |

|   |բաղադրու-|ղութ  |հաշ- |վար|ցել-  |                 |պարունակությունը |

|   |թյան     |յունը,|վար- |կա-|սիուսի|_________________|_________________|

|   |մեջ մտնող|խմբա- |կային|յին|20    |սպիրտ|շաքար|տիտըր|ան-  |փոխա-|թթու-|

|   |նյութերի |քանակը|միա- |քա |աստիճա|/ծավ.|/գ/  |վող  |ջուր |կերպ |ներ  |

|   |անվանումը|կամ   |վորը |նա |նում  |%/   |100  |թթվու|սպիրտ|վող  |/կգ/ |

|   |և  բերքի |փաստա-|     |կը |/դալ/ |     |մլ/  |թյուն|/դալ/|(ին- |     |

|   |տարին    |թղթի  |     |   |      |     |     |/գ/լ/|     |վերտ)|     |

|   |         |համարը|     |   |      |     |     |     |     |շաքար|     |

|   |         |      |     |   |      |     |     |     |     |ներ  |     |

|   |         |      |     |   |      |     |     |     |     |/կգ/ |     |

|___|_________|______|_____|___|______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

| 1 |    2    |  3   |  4  | 5 |   6  |  7  |  8  |  9  |  10 |  11 | 12  |

|___|_________|______|_____|___|______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|___|_________|______|_____|___|______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|___|_________|______|_____|___|______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

._________________________________________________________________________.

 

Արտադրամասի պատասխանատու ______________________________________

Լաբորատորիայի պատասխանատու ____________________________________

Տեխնոլոգ ______________________________________________________

Հաշվապահ ______________________________________________________

 

Ձև N 6

 

______________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

_____________________________

Արտադրամաս

 

Շշալցման գործընթացի նկարագիր

____ ______________ 20___թ.

 

._____________________________________________________________________

|Հ/հ|Շշալցվող |Տարո-|Մնացորդը |Մուտք է  |Շշալցվել է ընդամենը|Տեխնոլո-|

|   |արտա-    |ղու- |օր/ամիս/ |եղել արտա|___________________|գիական  |

|   |դրանքի   |թյուն|20--թ.   |դրամաս   |շիշ  |տարողու|ընդա-|կորուստ |

|   |անվանումը|     |դրությամբ|/դալ/    |/հատ/|թյուն  |մենը |ները    |

|   |         |     |/դալ/    |         |     |/լիտր/ |/դալ/|/դալ/   |

|___|_________|_____|_________|_________|_____|_______|_____|________|

| 1 |   2     |  3  |   4     |    5    |  6  |   7   |  8  |   9    |

|___|_________|_____|_________|_________|_____|_______|_____|________|

|___|_________|_____|_________|_________|_____|_______|_____|________|

|___|_________|_____|_________|_________|_____|_______|_____|________|

._____________________________________________________________________

______________________________.

|Հանձնվել է պահեստ  |Մնացորդը |

|___________________|օր/ամիս/ |

|շիշ  |տարողու|ընդա-|20-- թ.  |

|/հատ/|թյուն  |մենը |դրությամբ|

|     |/լիտր/ |/դալ/|/դալ/    |

|_____|_______|_____|_________|

|  10 |   11  | 12  |   13    |

|_____|_______|_____|_________|

|_____|_______|_____|_________|

|_____|_______|_____|_________|

______________________________.

 

Շշալցման արտադրամասի պատասխանատու _______________________________

Հաշվապահ ________________________________________

 

Ձև N 7

 

_____________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

ՀԱՇՎԵՏՎՈՒԹՅՈՒՆ

պատրաստի արտադրանքի շարժի

____ ______________ 20___թ.

 

.______________________________________________________________

|Արտա|Մնացորդը օր/ամիս/ |Մուտք             |          Ելք     |

|դրան|20--թ. դրությամբ  |                  |                  |

|քի  |__________________|__________________|__________________|

|անվա|շիշ  |տարո- |ընդա-|շիշ  |տարո- |ընդա-|շիշ  |տարո- |ընդա-|

|նու-|/հատ/|ղու-  |մենը |/հատ/|ղու-  |մենը |/հատ/|ղու-  |մենը |

|մը  |     |թյուն |/դալ/|     |թյուն |/դալ/|     |թյուն |/դալ/|

|    |     |/լիտր/|     |     |/լիտր/|     |     |/լիտր/|     |

|____|_____|______|_____|_____|______|_____|_____|______|_____|

| 1  |  2  |  3   | 4   | 5   | 6    |  7  |  8  |  9   | 10  |

|____|_____|______|_____|_____|______|_____|_____|______|_____|

|____|_____|______|_____|_____|______|_____|_____|______|_____|

|____|_____|______|_____|_____|______|_____|_____|______|_____|

.______________________________________________________________

___________________.

|Մնացորդը օր/ամիս/ |

|20--թ. դրությամբ  |

|__________________|

|շիշ  |տարո- |ընդա-|

|/հատ/|ղու-  |մենը |

|     |թյուն |/դալ/|

|     |/լիտր/|     |

|_____|______|_____|

|  11 |  12  |  13 |

|_____|______|_____|

|_____|______|_____|

|_____|______|_____|

___________________.

 

Պատրաստի արտադրանքի պատասխանատու _____________________

Հաշվապահ _____________________________________________

 

Աղյուսակ N 1

 

Քաղցուի խտությունից կախված շաքարի պարունակության գործակիցները, ըստ

աերոմետրի ցուցմունքների

 

.____________________________________________________________________.

|Աերոմետրի  |Շաքարների |Աերոմետրի  |Շաքարների |Աերոմետրի  |Շաքարների |

|ցուցմունքը,|պարունա-  |ցուցմունքը,|պարունա-  |ցուցմունքը,|պարունա-  |

|20o/4o     |կությունը,|20o/4o     |կությունը,|20o/4o     |կությունը,|

|           |գ/100 մլ  |           |գ/100 մլ  |           |գ/100 մլ  |

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,034|       6.3|      1,069|      15.6|      1,104|      25.0|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,035|       6.6|       1,07|      15.9|      1,105|      25.2|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,036|       6.9|      1,071|      16.2|      1,106|      25.5|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,037|       7.2|      1,072|      16.4|      1,107|      25.8|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,038|       7.4|      1,073|      16.7|      1,108|      26.0|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,039|       7.6|      1,074|      17.0|      1,109|      26.3|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|       1,04|       8.0|      1,075|      17.2|       1,11|      26.6|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,041|       8.2|      1,076|      17.5|      1,111|      26.9|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,042|       8.4|      1,077|      17.8|      1,112|      27.1|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,043|       8.7|      1,078|      18.0|      1,113|      27.4|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,044|       9.0|      1,079|      18.3|      1,114|      27.6|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,045|       9.2|       1,08|      18.6|      1,115|      27.9|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,046|       9.5|      1,081|      18.8|      1,116|      28.2|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,047|       9.8|      1,082|      19.1|      1,117|      28.4|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,048|      10.0|      1,083|      19.4|      1,118|      28.8|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,049|      10.3|      1,084|      19.6|      1,119|      29.0|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|       1,05|      10.6|      1,085|      19.9|       1,12|      29.3|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,051|      10.8|      1,086|      20.2|      1,121|      29.6|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,052|      11.1|      1,087|      20.4|      1,122|      29.8|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,053|      11.4|      1,088|      20.7|      1,123|      30.1|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,054|      11.6|      1,089|      21.0|      1,124|      30.3|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,055|      11.9|       1,09|      21.2|      1,125|      30.6|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,056|      12.2|      1,091|      21.5|      1,126|      30.9|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,057|      12.4|      1,092|      21.8|      1,127|      31.1|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,058|      12.7|      1,093|      22.0|      1,128|      31.4|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,059|      13.0|      1,094|      22.3|      1,129|      31.6|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|       1,06|      13.2|      1,095|      22.6|       1,13|      31.9|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,061|      13.5|      1,096|      22.8|      1,131|      32.2|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,062|      13.8|      1,097|      23.1|      1,132|      32.5|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,063|      14.0|      1,098|      23.4|      1,133|      32.7|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,064|      14.3|      1,099|      23.6|      1,134|      33.0|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,065|      14.6|        1,1|      23.9|      1,135|      33.3|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,066|      14.8|      1,101|      24.2|      1,136|      33.5|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,067|      15.1|      1,102|      24.4|      1,137|      33.8|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|      1,068|      15.4|      1,103|      24.7|      1,138|      34.0|

|___________|__________|___________|__________|___________|__________|

|           |          |           |          |      1,139|      34.3|

.____________________________________________________________________.

 

Աղյուսակ N 2

 

Էթիլային սպիրտի խտության ուղղման գործակիցները Ցելսիուսի 20 աստիճանի

համար

 

.___________________________________________________________________.

|Սպիրտի |Սպիրտի պարունակության տասնորդական մասը, ծավ. %             |

|պարու- |___________________________________________________________|

|նակու- |0.0  |0.1  |0.2  |0.3  |0.4  |0.5  |0.6  |0.7  |0.8  |0.9  |

|թյունը,|     |     |     |     |     |     |     |     |     |     |

|ծավ. % |     |     |     |     |     |     |     |     |     |     |

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|    1.0|  3.8|  4.2|  4.5|  4.9|  5.2|  5.6|  6.0|  6.3|  6.7|  7.0|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|    2.0|  7.4|  7.8|  8.1|  8.5|  8.8|  9.2|  9.6|  9.9| 10.3| 10.6|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|    3.0| 11.0| 11.4| 11.7| 12.1| 12.4| 12.8| 13.2| 13.5| 13.9| 14.2|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|    4.5| 14.6| 14.9| 15.0| 15.3| 16.0| 16.3| 16.6| 17.0| 17.3| 17.7|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|    5.0| 18.0| 18.3| 18.7| 19.0| 19.3| 19.7| 20.0| 20.3| 20.6| 21.0|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|    6.0| 21.3| 21.6| 22.0| 22.3| 22.6| 22.9| 23.3| 23.6| 23.9| 24.3|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|    7.0| 24.6| 24.9| 25.3| 25.6| 25.9| 26.3| 26.6| 26.9| 27.2| 27.6|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|    8.0| 27.9| 28.2| 28.5| 28.3| 29.2| 29.5| 29.8| 30.1| 30.5| 30.8|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|    9.0| 31.1| 31.4| 31.7| 32.0| 32.3| 32.7| 33.0| 33.3| 33.6| 33.9|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|   10.0| 34.2| 34.5| 34.8| 35.1| 35.4| 35.7| 36.1| 36.4| 36.7| 37.0|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|   11.0| 37.3| 37.6| 37.9| 38.2| 38.5| 38.8| 39.1| 39.4| 39.7| 40.0|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|   12.0| 40.3| 40.6| 40.9| 41.2| 41.5| 41.9| 42.2| 42.5| 42.8| 43.1|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|   13.0| 43.3| 43.7| 44.0| 44.3| 44.6| 44.9| 45.2| 45.5| 45.8| 46.1|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|   14.0| 46.4| 46.7| 47.0| 47.3| 47.6| 47.9| 48.2| 48.5| 48.8| 49.1|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|   15.0| 49.4| 49.7| 50.0| 50.3| 50.6| 50.9| 51.2| 51.5| 51.8| 52.1|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|   16.0| 52.4| 52.7| 53.0| 53.3| 53.6| 53.9| 54.2| 54.5| 54.8| 55.1|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|   17.0| 55.4| 55.7| 56.0| 56.3| 56.6| 56.9| 57.2| 57.5| 57.8| 58.1|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|   18.0| 58.4| 58.7| 59.0| 59.3| 59.6| 59.9| 60.2| 60.5| 60.8| 61.1|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|   19.0| 61.4| 61.7| 62.0| 62.3| 62.6| 62.9| 63.3| 63.6| 63.9| 64.2|

|_______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|   20.0| 64.5| 64.8| 65.1| 65.4| 65.7| 66.0| 66.3| 66.6| 66.9| 67.2|

.___________________________________________________________________.

 

Հավելված N 2

ՀՀ գյուղատնտեսության նախարարի

3 հոկտեմբերի 2017 թ.

N 213-Ն հրամանի

 

ՁԵՎԵՐ

 

ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԿՈՆՅԱԿԻ ԵՎ ԿՈՆՅԱԿԻ ՍՊԻՐՏՆԵՐԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ՀԱՄԱՐ ՆԱԽԱՏԵՍՎԱԾ ԽԱՂՈՂԻ, ՀՈՒՄՔԻ, ՊԱՏՐԱՍՏԻ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ՄՆԱՑՈՐԴՆԵՐԻ, ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ԵՎ ՇՐՋԱՆԱՌՈՒԹՅԱՆ ՓՈՒԼԵՐՈՒՄ ԴՐԱՆՑ ՇԱՐԺԻ ԵՎ ՊԱՏՐԱՍՏԻ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ՍՏԱՑՄԱՆ ՈՒ ԻՐԱՑՄԱՆ ՔԱՆԱԿՆԵՐԻ ՀԱՇՎԱՌՄԱՆ ՓԱՍՏԱԹՂԹԵՐԻ

 

Ձև N 1

 

ԳՐԱՆՑԱՄԱՏՅԱՆ

արտադրության համար նախատեսված 20__ թվականի խաղողի մթերման ծավալների

 

_____________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

._________________________________________________________________________.

|Ամսաթիվը|    Գնված          |Սեփական արտադրության|Միջին շաքարայ-|Խաղողը  |

|        |___________________|____________________|նությունն,    |հանձնողի|

|        |քանակը|խաղողի սորտը|քանակը|խաղողի սորտը |ըստ խաղողի    |անուն,  |

|        |/կգ/  |և  գույնը   |/կգ/  |և  գույնը    |սորտերի /%/   |ազգանուն|

|________|______|____________|______|_____________|______________|________|

|   1    |   2  |   3        |  4   |     5       |    6         |  7     |

|________|______|____________|______|_____________|______________|________|

|օր/ամիս |      |            |      |             |              |        |

|________|______|____________|______|_____________|______________|________|

|օր/ամիս |      |            |      |             |              |        |

|________|______|____________|______|_____________|______________|________|

|օր/ամիս |      |            |      |             |              |        |

|________|______|____________|______|_____________|______________|________|

|________|______|____________|______|_____________|______________|________|

|________|______|____________|______|_____________|______________|________|

|Ընդամենը|      |            |      |             |              |        |

._________________________________________________________________________.

 

Մթերման պատասխանատու անձ ___________________________________

Հաշվապահ ____________________________________________________

Լաբորատորիայի պատասխանատու _________________________________

 

Ձև N 2

 

ՀԱՇՎԵՏՎՈՒԹՅՈՒՆ

մթերված խաղողի, ստացված մնացորդների և արտադրված քաղցուի ամսական

ծավալների մասին

 

______________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

Հաստատում եմ`

________________________________

                                         պաշտոնատար անձի պաշտոնը, անուն,

                                         ազգանուն, ստորագրություն

                                         Ամսաթիվ ________________________

 

._________________________________________________________________.

|Ամսաթիվը    |    Խաղող        |  Արտադրված քաղցու   |Ստացված չանչ|

|            |_________________|_____________________|և  ջեջա /կգ/|

|            |մթերված|միջին    |/դալ/|/կգ/|միջին     |            |

|            |քանակը |շաքարայ- |     |    |շաքարայ-  |            |

|            |/կգ/   |նությունը|     |    |նությունը |            |

|            |       |/%/      |     |    |/%/       |            |

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|    1       |   2   |    3    |  4  | 5  |    6     |       7    |

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|օր/ամիս/տարի|       |         |     |    |          |            |

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|օր/ամիս/տարի|       |         |     |    |          |            |

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|օր/ամիս/տարի|       |         |     |    |          |            |

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|____________|_______|_________|_____|____|__________|____________|

|Ընդամենը    |       |         |     |    |          |            |

._________________________________________________________________.

 

1) 1-ին սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ ամսվա ընթացքում կատարված խաղողի մթերումների ամսաթվերը,

2) 2-րդ սյունակի տողերում լրացվում են մթերված խաղողի քանակներն` ըստ օրերի,

3) 3-րդ սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ օրը մթերված խաղողի միջին շաքարայնությունը, որը որոշվում է հետևյալ կերպ` տվյալ օրը մթերված խաղողի յուրաքանչյուր խմբաքանակի քաշը բազմապատկվում են այդ խմբաքանակի միջին շաքարայնությամբ, ստացված արտադրյալների գումարը բաժանվում է տվյալ օրը մթերված խաղողի ամբողջ քանակության վրա,

4) 4-րդ սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ օրվա ընթացքում արտադրված քաղցուի ծավալը (դեկալիտրով` դալով արտահայտված),

5) 5-րդ սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ օրվա ընթացքում արտադրված քաղցուի ծավալը կամ 4-րդ սյունակի տվյալ տողի թիվը բազմապատկած արտադրված քաղցուի միջին շաքարայնությանը համապատասխանող խտության տասնապատիկով,

6) 6-րդ սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ օրվա ընթացքում արտադրված քաղցուի միջին շաքարայնությունը: Քաղցուի խտությունից կախված գործակիցներն, ըստ աերոմետրի ցուցմունքների տրված են սույն հրամանի N 1 հավելվածի N 1 աղյուսակում,

7) 7-րդ սյունակի տողերում լրացվում են տվյալ օրը մթերված խաղողի մշակումից ստացված մնացորդների (չանչ + ջեջա) քանակը,

8) Ընդամենը տողի`

ա) 2-րդ սյունակը կազմում է տվյալ սյունակի տողերի թվերի գումարը,

բ) 3-րդ սյունակը լրացվում է հետևյալ կերպ` յուրաքանչյուր օրվա մթերված խաղողի քանակը բազմապատկվում է տվյալ օրվա խաղողի միջին շաքարայնությամբ, ստացված արտադրյալների գումարը բաժանվում է տվյալ ամսվա ընթացքում մթերված խաղողի ամբողջ քանակության վրա,

գ) 4-րդ սյունակը կազմում է տվյալ սյունակի տողերի թվերի գումարը,

դ) 5-րդ սյունակը կազմում է տվյալ սյունակի տողերի թվերի գումարը,

ե) 6-րդ սյունակը լրացվում է հետևյալ կերպ` յուրաքանչյուր օրվա արտադրված քաղցուի ծավալը բազմապատկվում է տվյալ օրը արտադրված քաղցուի միջին շաքարայնությամբ, ստացված արտադրյալների գումարը բաժանվում է տվյալ ամսվա ընթացքում արտադրված քաղցուի ամբողջ քանակության վրա,

զ) 7-րդ սյունակը կազմում է տվյալ սյունակի տողերի թվերի գումարը:

 

Մթերման պատասխանատու անձ ____________________________________________

Հաշվապահ ____________________________________________________________

Քաղցուների խմորման պատասխանատու _____________________________________

Լաբորատորիայի պատասխանատու __________________________________________

 

Ձև N 3

 

ԱԿՏ

գինենյութից նստվածքների անջատման

 

_____________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

Հաստատում եմ`

________________________________

                                   պաշտոնատար անձի պաշտոնը, անուն,

                                   ազգանուն, ստորագրություն

 

Ամսաթիվ ________________________

 

.__________________________________________________________________________

|Վերցված է վերալցման (մզում)  |Ստացված գինենյութը                         |

|_____________________________|___________________________________________|

|տա|գինե|քանակու|ցուցանիշները |տա|քանա-|ջեր-  |ուղըղ|հաշվարկ|ցուցանիշները |

|րա|նյու|թյունը |_____________|րա|կու- |մաս-  |ման  |ված    |_____________|

|յի|թի  |տվյալ  |սպիրտ|շաքար  |յի|թյու |տիճա- |գոր- |քանակու|սպիրտ|շաքար  |

|տե|անվա|ջերմաս-|/ծավ.|/գ/    |տե|նը   |նը    |ծակից|թյունը |/ծավ.|/գ/    |

|սա|նու-|տիճա-  |%/   |100 մլ/|սա|/դալ/|/ցել- |     |Ցելսիու|%/   |100 մլ/|

|կը|մը  |նում   |     |       |կը|     |սիուս/|     |սի 20  |     |       |

|N |    |/դալ/  |     |       |N |     |      |     |աստիճա-|     |       |

|  |    |       |     |       |  |     |      |     |նում   |     |       |

|__|____|_______|_____|_______|__|_____|______|_____|_______|_____|_______|

| 1|  2 |   3   |  4  |   5   |6 |  7  | 8    |  9  |  10   | 11  |  12   |

|__|____|_______|_____|_______|__|_____|______|_____|_______|_____|_______|

|__|____|_______|_____|_______|__|_____|______|_____|_______|_____|_______|

|__|____|_______|_____|_______|__|_____|______|_____|_______|_____|_______|

.__________________________________________________________________________

_______________________________.

|Ստացված մնացորդը              |

|______________________________|

|քանա-|ցուցանիշները            |

|կու- |________________________|

|թյու |սպիրտ|շաքար  |հարաբերա- |

|նը   |/ծավ.|/գ/    |կան խտու- |

|/դալ/|%/   |100մ լ/|թյունը    |

|     |     |       |20/4      |

|     |     |       |          |

|     |     |       |          |

|_____|_____|_______|__________|

|  13 |  14 |  15   |   16     |

|_____|_____|_______|__________|

|_____|_____|_______|__________|

|_____|_____|_______|__________|

_______________________________.

 

Էթիլային սպիրտի խտության ուղղման գործակիցները Ցելսիուսի 20 աստիճանի համար տրված են սույն հրամանի N 1 հավելվածի N 2 աղյուսակում

 

Արտադրամասի պատասխանատու ______________________________________

Լաբորատորիայի պատասխանատու ____________________________________

Տեխնոլոգ __________________________________________

Հաշվապահ __________________________________________

 

Ձև N 4

 

_____________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

ՄԱՏՅԱՆ

գինենյութի և մնացորդների շարժի հաշվառման

 

Գինեգործական արտադրանքի (մնացորդի) անվանումը_______________________

Բերքի տարեթիվը ___________________ Չափի միավոր ____________________

 

.__________________________________________________________________.

|Ամսա-|Փաստա-|ՈՒմից է   |Ցուցանիշները      |Մուտք|Ելք|Պահպանման|Մնա|

|թիվ  |թղթի  |ընդունվել |__________________|     |   |ընթացքում|ցոր|

|     |համարը|խմբաքանակը|սպիրտ|շաքար |տիտըր|     |   |առաջացած |դը |

|     |      |կամ ում է |/ծավ.|/գ/   |վող  |     |   |բնական   |   |

|     |      |առաքվել   |%/   |100մլ/|թթվու|     |   |կորուստ- |   |

|     |      |          |     |      |թյուն|     |   |ները     |   |

|     |      |          |     |      |/գ/լ/|     |   |         |   |

|_____|______|__________|_____|______|_____|_____|___|_________|___|

|  1  |   2  |     3    |  4  |  5   | 6   | 7   | 8 |   9     | 10|

|_____|______|__________|_____|______|_____|_____|___|_________|___|

|_____|______|__________|_____|______|_____|_____|___|_________|___|

|_____|______|__________|_____|______|_____|_____|___|_________|___|

.__________________________________________________________________.

 

Գինեգործական արտադրանքի (մնացորդի) նյութական պատասխանատու ____________

Հաշվապահ _______________________________

 

Ձև N 5

ՀԱՇՎԵՏՎՈՒԹՅՈՒՆ

թորման գործընթացում առաջացող կորուստների ամսական ծավալների մասին

 

______________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

Հաստատում եմ`

________________________________

                                   պաշտոնատար անձի պաշտոնը, անուն,

                                   ազգանուն, ստորագրություն

 

Ամսաթիվ ________________________

 

._______________________________________________________________________

|Անվա-|Չափի  |Բնական կորուստ (բ/լ)|Ընդա- |Տեխնոլոգիական կորուստ (բ/լ)

|նումը|միավոր|____________________|մենը  |______________________________

|     |      |հնե-  |  տեղափոխում |      |ընդունումը    |գինենյութի փոխ|

|     |      |ցում  |             |      |              |լցում 2000-ից |

|     |      |      |             |      |              |10000 (դալ)   |

|     |      |______|_____________|______|______________|______________|

|     |      |կորուս|մուտքա|կորուս|բնական|մուտքա-|կորուս|մուտքա-|կորուս|

|     |      |տի    |գրվել |տի    |կորուս|գրվել է|տի    |գրվել է|տի    |

|     |      |քանակ |է պրո |քանակ |տի    |պրոցես |քանակ |պրոցես |քանակ |

|     |      |      |պրոցես|0.044%|քանակ |       |0.087%|       |0.07% |

|_____|______|______|______|______|______|_______|______|_______|______|

|Կ/գի |դալ   |      |      |      |      |       |      |       |      |

|նե-  |______|______|______|______|______|_______|______|_______|______|

|նյութ|բ/լ   |      |      |      |      |       |      |       |      |

|     |______|______|______|______|______|_______|______|_______|______|

|     |դալ   |      |      |      |      |       |      |       |      |

|     |______|______|______|______|______|_______|______|_______|______|

|     |բ/լ   |      |      |      |      |       |      |       |      |

|_____|______|______|______|______|______|_______|______|_______|______|

|Սպիր |բ/լ   |      |      |      |      |       |      |       |      |

|տա-  |      |      |      |      |      |       |      |       |      |

|հումք|      |      |      |      |      |       |      |       |      |

|_____|______|______|______|______|______|_______|______|_______|______|

|Կ/Ս  |բ/լ   |      |      |      |      |       |      |       |      |

|2014/|______|______|______|______|______|_______|______|_______|______|

|14   |բ/լ   |      |      |      |      |       |      |       |      |

|     |______|______|______|______|______|_______|______|_______|______|

|     |բ/լ   |      |      |      |      |       |      |       |      |

|_____|______|______|______|______|______|_______|______|_______|______|

|Գլխա-|բ/լ   |      |      |      |      |       |      |       |      |

|պոչա-|      |      |      |      |      |       |      |       |      |

|յին  |      |      |      |      |      |       |      |       |      |

|միա- |      |      |      |      |      |       |      |       |      |

|ցու- |      |      |      |      |      |       |      |       |      |

|թյուն|      |      |      |      |      |       |      |       |      |

|_____|______|______|______|______|______|_______|______|_______|______|

|Ընդա-|բ/լ   |      |      |      |      |       |      |       |      |

|մենը |      |      |      |      |      |       |      |       |      |

._______________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

|

___________________________________________________________________________|

|փոխլցում 150  |խառնում       |փոխլցում 150  |գինենյութի    |սպիրտահումքի  |

|դալ և  ավել   |              |դալ և  ավել   |թորում        |թորում        |

|տարողությունից|              |տարողությունից|              |              |

|______________|______________|______________|______________|______________|

|մուտքա-|կորուս|մուտքա-|կորուս|մուտքա-|կորուս|մուտքա-|կորուս|մուտքա-|կորուս|

|գրվել է|տի    |գրվել է|տի    |գրվել է|տի    |գրվել է|տի    |գրվել է|տի    |

|պրոցես |քանակ |պրոցես |քանակ |պրոցես |քանակ |պրոցես |քանակ |պրոցես |քանակ |

|       |0.09% |       |0.07% |       |0.09% |       |1.3%  |       |1.35% |

|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|_______|______|

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

|       |      |       |      |       |      |       |      |       |      |

____________________________________________________________________________

________________.

|Ընդամենը|Ընդա- |

|        |մենը  |

|        |կո-   |

|        |րուստ |

|        |      |

|________|______|

|տեխնոլո-|      |

|գիական  |      |

|կորուստի|      |

|քանակ   |      |

|________|______|

|        |      |

|________|______|

|        |      |

|________|______|

|        |      |

|________|______|

|        |      |

|________|______|

|        |      |

|        |      |

|        |      |

|________|______|

|        |      |

|________|______|

|        |      |

|________|______|

|        |      |

|________|______|

|        |      |

|        |      |

|        |      |

|        |      |

|        |      |

|        |      |

|________|______|

|        |      |

|        |      |

________________.

 

Գինու թորման արտադրամասի պատասխանատու _________________________

Հաշվապահ _______________________________________________________

Քաղցուների խմորման պատասխանատու ________________________________

Լաբորատորիայի պատասխանատու ____________________________________

 

Ձև N 6

 

______________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

Հաստատում եմ`

________________________________

                                       պաշտոնատար անձի պաշտոնը, անուն,

                                       ազգանուն, ստորագրություն

 

Ամսաթիվ ________________________

 

ԱԿՏ

կուպաժի

_____________________________________

                            կոնյակի անվանումը

 

Սխեմա N __________ Տարողություն N __________ Արտադրամաս N _________

 

._________________________________________________________________________.

|Հ/հ|Կուպաժի  |Տարո- |Չափի |Հաշ|Ծավալը|Ցուցանիշներ      |Ընդհանուր        |

|   |բաղադրու-|ղութ- |հաշ- |վար|ցել-  |                 |պարունակությունը |

|   |թյան     |յունը,|վար- |կա-|սիուսի|_________________|_________________|

|   |մեջ մտնող|խմբա- |կային|յին|20    |սպիրտ|շաքար|տիտըր|ան-  |փոխա-|թթու-|

|   |նյութերի |քանակը|միա- |քա-|աստիճա|/ծավ.|/գ/  |վող  |ջուր |կերպ |ներ  |

|   |անվանումը|կամ   |վորը |նա-|նում  |%/   |100  |թթվու|սպիրտ|վող  |/կգ/ |

|   |և  սպիրտ-|փաստա-|     |կը |/դալ/ |     |մլ/  |թյուն|/դալ/|(ին- |     |

|   |ների     |թղթի  |     |   |      |     |     |/գ/լ/|     |վերտ)|     |

|   |տարիքները|համարը|     |   |      |     |     |     |     |շաքար|     |

|   |         |      |     |   |      |     |     |     |     |ներ  |     |

|   |         |      |     |   |      |     |     |     |     |/կգ/ |     |

|___|_________|______|_____|___|______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

| 1 |    2    |  3   |  4  | 5 |   6  |  7  |  8  |  9  |  10 |  11 | 12  |

|___|_________|______|_____|___|______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|___|_________|______|_____|___|______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

|___|_________|______|_____|___|______|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

._________________________________________________________________________.

 

Արտադրամասի պատասխանատու ______________________________________

Լաբորատորիայի պատասխանատու ____________________________________

Տեխնոլոգ ______________________________________________________

Հաշվապահ ______________________________________________________

 

Ձև N 7

 

_____________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

ՀԱՇՎԵՏՎՈՒԹՅՈՒՆ

պատրաստի արտադրանքի շարժի

____ ______________ 20___թ.

 

.______________________________________________________________

|Արտա|Մնացորդը օր/ամիս/ |Մուտք             |          Ելք     |

|դրան|20--թ. դրությամբ  |                  |                  |

|քի  |__________________|__________________|__________________|

|անվա|շիշ  |տարո- |ընդա-|շիշ  |տարո- |ընդա-|շիշ  |տարո- |ընդա-|

|նու-|/հատ/|ղու-  |մենը |/հատ/|ղու-  |մենը |/հատ/|ղու-  |մենը |

|մը  |     |թյուն |/դալ/|     |թյուն |/դալ/|     |թյուն |/դալ/|

|    |     |/լիտր/|     |     |/լիտր/|     |     |/լիտր/|     |

|____|_____|______|_____|_____|______|_____|_____|______|_____|

| 1  |  2  |  3   | 4   | 5   | 6    |  7  |  8  |  9   | 10  |

|____|_____|______|_____|_____|______|_____|_____|______|_____|

|____|_____|______|_____|_____|______|_____|_____|______|_____|

|____|_____|______|_____|_____|______|_____|_____|______|_____|

.______________________________________________________________

___________________.

|Մնացորդը օր/ամիս/ |

|20--թ. դրությամբ  |

|__________________|

|շիշ  |տարո- |ընդա-|

|/հատ/|ղու-  |մենը |

|     |թյուն |/դալ/|

|     |/լիտր/|     |

|_____|______|_____|

|  11 |  12  |  13 |

|_____|______|_____|

|_____|______|_____|

|_____|______|_____|

___________________.

 

Պատրաստի արտադրանքի պատասխանատու _____________________

Հաշվապահ _____________________________________________

 

Ձև N 9

 

______________________________________

Ընկերության կամ մասնաճյուղի անվանումը

 

ՀԱՇՎԵՏՎՈՒԹՅՈՒՆ

գինենյութի, կոնյակի և կոնյակի սպիրտների շարժի

____ ______________ 20___թ.

 

._________________________________________________________________________.

|Արտա-|Անձ-|Չափի|Մնացորդի|Մուտքի|Ելքի  |Հաշվետու ժամանակահատվա-  |Մնացորդի|

|դրան |նա  |միա-|քանակը  |քանակը|քանակը|ծում առաջացած կորուստները|քանակը  |

|քի   |գրի |վորը|օր/ամիս/|հաշվե-|հաշվե-|_________________________|օր/ամիս/|

|անվա-|հա- |    |20-- թ. |տու   |տու   |բնական |տեխնո-  |ընդամենը|20-- թ. |

|նումը|մարը|    |դրու-   |ժամանա|ժամանա|       |լոգիական|        |դրու-   |

|     |    |    |թյամբ   |կահատ-|կահատ-|       |        |        |թյամբ   |

|     |    |    |        |վածում|վածում|       |        |        |        |

|_____|____|____|________|______|______|_______|________|________|________|

|  1  |  2 |  3 |   4    |  5   | 6    |  7    |  8     |    9   |   10   |

|_____|____|____|________|______|______|_______|________|________|________|

|_____|____|____|________|______|______|_______|________|________|________|

|_____|____|____|________|______|______|_______|________|________|________|

._________________________________________________________________________.

 

Արտադրանքի նյութական պատասխանատու ______________________________

Հաշվապահ _______________________________

 

 

pin
Գյուղատնտեսության նախարարություն
03.10.2017
N 213-Ն
Հրաման