Սեղմել Esc փակելու համար:
ՀՀ ԳՅՈՒՂԱՏՆՏԵՍՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐԻ 2005 ԹՎ...
Քարտային տվյալներ

Տեսակ
Գործում է
Ընդունող մարմին
Ընդունման ամսաթիվ
Համար

Գրանցման ամսաթիվ
ՈՒժի մեջ մտնելու ամսաթիվ
ՈՒժը կորցնելու ամսաթիվ
Ընդունման վայր
Սկզբնաղբյուր

Ժամանակագրական տարբերակ Փոփոխություն կատարող ակտ

Որոնում:
Բովանդակություն

Հղում իրավական ակտի ընտրված դրույթին X
irtek_logo
 

ՀՀ ԳՅՈՒՂԱՏՆՏԵՍՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐԻ 2005 ԹՎԱԿԱՆԻ ԴԵԿՏԵՄԲ ...

 

 

106.0049.160312

ԳՐԱՆՑՎԱԾ Է
ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ
ԱՐԴԱՐԱԴԱՏՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐՈՒԹՅԱՆ ԿՈՂՄԻՑ

                                      «16»        03            2012 Թ.

                                        ՊԵՏԱԿԱՆ ԳՐԱՆՑՄԱՆ ԹԻՎ 10612154

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԳՅՈՒՂԱՏՆՏԵՍՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐ ՀՐԱՄԱՆ

 

16 մարտի 2012 թվականի N 49-Ն

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԳՅՈՒՂԱՏՆՏԵՍՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐԻ 2005 ԹՎԱԿԱՆԻ ԴԵԿՏԵՄԲԵՐԻ 5-Ի N 238-Ն ՀՐԱՄԱՆՈՒՄ ՓՈՓՈԽՈՒԹՅՈՒՆ ԿԱՏԱՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

 

Հիմք ընդունելով «Իրավական ակտերի մասին» Հայաստանի Հանրապետության օրենքի 70-րդ հոդվածը

 

ՀՐԱՄԱՅՈՒՄ ԵՄ`

 

i

1. Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության նախարարի 2005 թվականի դեկտեմբերի 5-ի «Գիտահետազոտական աշխատանքների և սորտափորձարկումների համար Հայաստանի Հանրապետություն ներմուծվող և Հայաստանի Հանրապետությունից արտահանվող մշակաբույսերի սերմերի առավելագույն քանակները սահմանելու մասին» N 238-Ն հրամանի հավելվածը շարադրել նոր խմբագրությամբ` համաձայն հավելվածի:

 

Հավելված

ՀՀ գյուղատնտեսության

նախարարի

2012 թ. մարտի 16-ի

N 49-Ն հրամանի

 

«Հավելված

ՀՀ գյուղատնտեսության

նախարարի

2005 թ. դեկտեմբերի 5-ի

N 238-Ն հրամանի

 

ԳԻՏԱՀԵՏԱԶՈՏԱԿԱՆ ԱՇԽԱՏԱՆՔՆԵՐԻ ԵՎ ՍՈՐՏԱՓՈՐՁԱՐԿՈՒՄՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆ ՆԵՐԿՐՎՈՂ ԵՎ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆԻՑ ԱՐՏԱՀԱՆՎՈՂ ՍԵՐՄԵՐԻ ԱՌԱՎԵԼԱԳՈՒՅՆ ՔԱՆԱԿՆԵՐԸ

 

.____________________________________________________________.

|        Մշակաբույսը            |  Սերմերի զանգվածը (տոննա)  |

|_______________________________|____________________________|

|1. Ցորեն                       |              3000          |

|_______________________________|____________________________|

|2. Գարի                        |              2000          |

|_______________________________|____________________________|

|3. Տարեկան (աշորա)             |               200          |

|_______________________________|____________________________|

|4. Տրիտիկալե                   |               250          |

|_______________________________|____________________________|

|5. Հաճար                       |               200          |

|_______________________________|____________________________|

|6. Եգիպտացորեն                 |               150          |

|_______________________________|____________________________|

|7. Լոբի                        |               100          |

|_______________________________|____________________________|

|8. Սիսեռ                       |               200          |

|_______________________________|____________________________|

|9. Ոլոռ                        |               180          |

|_______________________________|____________________________|

|10. Ոսպ                        |               120          |

|_______________________________|____________________________|

|11. Սոյա                       |               100          |

|_______________________________|____________________________|

|12. Ծխախոտ                     |               0.7          |

|_______________________________|____________________________|

|13. Կտավատ                     |                40          |

|_______________________________|____________________________|

|14. Գետնանուշ                  |                50          |

|_______________________________|____________________________|

|15. Սորգո                      |                10          |

|_______________________________|____________________________|

|16. Կարտոֆիլ                   |              4000          |

|_______________________________|____________________________|

|17. Կաղամբ                     |               0.3          |

|_______________________________|____________________________|

|18. Ծաղկակաղամբ                |               0.2          |

|_______________________________|____________________________|

|19. Լոլիկ                      |               0.2          |

|_______________________________|____________________________|

|20. Վարունգ                    |                 1          |

|_______________________________|____________________________|

|21. Տաքդեղ                     |               0.2          |

|_______________________________|____________________________|

|22. Սմբուկ                     |               0.3          |

|_______________________________|____________________________|

|23. Ճակնդեղ                    |                20          |

|_______________________________|____________________________|

|24. Գազար                      |                 1          |

|_______________________________|____________________________|

|25. Սոխ                        |                 2          |

|_______________________________|____________________________|

|26. Սխտոր                      |               800          |

|_______________________________|____________________________|

|27. Բողկ                       |               1.5          |

|_______________________________|____________________________|

|28. Ամսական բողկ               |               0.6          |

|_______________________________|____________________________|

|29. Սպանախ                     |                30          |

|_______________________________|____________________________|

|30. Մաղադանոս                  |                 5          |

|_______________________________|____________________________|

|31. Սամիթ                      |                10          |

|_______________________________|____________________________|

|32. Ձմերուկ                    |                 4          |

|_______________________________|____________________________|

|33. Սեխ                        |                 4          |

|_______________________________|____________________________|

|34. Դդում                      |                 4          |

|_______________________________|____________________________|

|35. Դդմիկ                      |                 4          |

|_______________________________|____________________________|

|36. Առվույտ                    |                25          |

|_______________________________|____________________________|

|37. Կորնգան                    |               150          |

|_______________________________|____________________________|

|38. Վիկ                        |               120          |

|_______________________________|____________________________|

|39. Արևածաղիկ                  |                15          |

|_______________________________|____________________________|

|40. Երեքնուկ միամյա (Շաբդար)   |                25          |

|_______________________________|____________________________|

|41. Ոզնախոտ հավաքովի           |                15          |

|_______________________________|____________________________|

|42. Ժիտնյակ                    |                15          |

|_______________________________|____________________________|

|43. Մարգագետնային սիզախոտ      |                15          |

.____________________________________________________________.

 

 

pin
Գյուղատնտեսության նախարարություն
16.03.2012
N 49-Ն
Հրաման